BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRihanna üçüncü kez milyarderler listesinde----

Rihanna üçüncü kez milyarderler listesinde

Rihanna üçüncü kez milyarderler listesinde
06 Temmuz 2022 - 08:46 www.finansgundem.com

Forbes’un kendi servetini kendi inşa eden en zengin kadınları belli oldu. Listenin 21. sırasında yer alan Rihanna, en genç milyarder olarak dikkat çekti.

Rihanna, 1,4 milyar dolarlık servetiyle üst üste üçüncü kez Amerika'nın en genç kendi servetini kendi yaratan kadını oldu.

Yıldız şarkıcı, Savage X Fenty iç çamaşırı markasının yüzde 30’una sahip. Ayrıca 2020’de 550 milyon dolar gelir elde eden Fenty Beauty’nin de yarısına sahip. Servetin diğer yarısı ise Fransız lüks moda holdingi LVMH’ye ait.

Daha önce de milyarderler listesinde yer bulan Rihanna, 2019’da New York Times’a asla bir servet kazanmayı planlamadığını, bu tip unvanların kendisini çalışmaktan alıkoymayacağını söylemişti.

"Para benim için amaç olmadı"

Dokuz kez Grammy Ödülü kazanan şarkıcı; “Para benim için amaç olmadı; her zaman bir başkasına yardım edebileceğim bir araçtı. Dünya, sizi gerçekten yanlış şeylerin öncelikli olduğuna inandırabilir ve bu, hayatın özünü, hayatta olmanın ne demek olduğunu gerçekten kaçırmanıza neden olur” dedi.

2012 yılında, Rihanna bir hayırseverlik fonu olan Clara Lionel Vakfı’nı (CLF) başlatmıştı. Web sitesine göre, oluşumun amacı; eğitim ve iklime dayanıklılık girişimlerini desteklemek.

Forbes listesinde yer alan bir başka dikkat çeken isim ise 1,8 milyar dolarlık servetiyle 41 yaşındaki Kim Kardashian. Ayrıca kendi servetini inşa eden milyarder kadınlar arasında Oprah Winfrey, Sheryl Sandberg de yer alıyor.

Rihanna ve Peter Jackson milyarderler listesinde

 

Rihanna yine emlak yatırımına yöneldi

 

Rihanna milyarderler listesine ismini yazdırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)