BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRihanna 2 bin dolar harcadı----

Rihanna 2 bin dolar harcadı

Rihanna 2 bin dolar harcadı
02 Haziran 2013 - 07:51 www.finansgundem.com

İstanbul konseri sonrası ülkesinin yolunu tutan ABD'li şarkıcı Rihanna, havalimanında 2 bin $'lık hediyelik eşya ve lokum aldı

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, "Diamonds World Tour" kapsamında geçen perşembe akşamı İstanbul BJK İnönü Stadı'nda konser verdi.
SERAMİK TUTKUNU
İstanbul'a özel uçağıyla gelen Rihanna, Atatürk Havalimanı'nın kuzey batısında, A14 apronunda bulunan, yolcu konforuna yönelik her türlü imkânın sunulduğu Genel Havacılık Terminali'ne giriş yaptıktan sonra terminalde bulunan Türk motiflerinin satıldığı mağazadan 2 bin dolarlık alışveriş yaptı. Seramik ve benzeri aksesuvarlar satın alan Rihanna, alışverişi sırasında kendisine ikram edilen Türk lokumu nam-ı diğer 'Turkish Delight' yedi. Ülkesine giderken hem yakın arkadaşları için hediyeler alan Rihanna, kendi evine de ürünler satın aldı.
TÜRKİYE AŞIĞI
Rihanna'nın terminale indikten sonra Türkiye'yi, İstanbul'u çok sevdiğini sık sık dile getirdiği ve fırsat bulduğu takdirde tatil içinde ülkemize gelmek istediğini söylediği öğrenildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)