BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRied - Galatasaray: 2-3----

Ried - Galatasaray: 2-3

Ried - Galatasaray: 2-3
14 Temmuz 2015 - 23:09 www.finansgundem.com

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Avusturya'da Ried'i 3-2 yendi.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya temsilcisi Josko Ried ile oynadığı özel maçı 3-2 kazandı.

Keine Sorgen Arena'da oynanan maça sarı-kırmızılı takım, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Koray Günter, Dany Nounkeu, Lionel Carole, Sinan Gümüş, Emre Çolak, Jem Paul Karacan, Furkan Özçal, Olcan Adın ve Berk İsmail Ünsal ilk 11'i ile çıktı. Ev sahibi takımda ise teknik direktör Helgi Kolvidsson sahaya Gebauer, Ziegl, Janeczek, Streker, Gavilan, Sikorski, Kragl, Bergmann, Filipovic, Elsneg, Walch ilk 11'ini sahaya sürdü.

Dengeli başlayan mücadelenin ilk yarısında Galatasaray topu tehlikeli bölgeye taşımakta zorlanırken, Josko Ried ise yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarının başında Eray İşcan, Sinan Gümüş, Tarık Çamdal ve Furkan Özçal oyundan çıkarken, yerlerine İsmail Çipe, Bilal Kısa, Sabri Sarıoğlu ile Sercan Yıldırım dahil oldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 61. dakikada Berk'in yerine Yekta Kurtuluş'u, 73. dakikada Jem'in yerinde de Umut Gündoğan'ı oyuna aldı. Hamzaoğlu, son değişikliğini de 88. dakikada Carole'un yerine Yavuzhan Keleşoğlu'nu alarak yaptı.

Josko Ried, ikinci yarıda Galatasaray A takımı ile ilk maçına çıkan 20 yaşındaki kaleci İsmail Çipe'nin hatalarından goller buldu. 

Karşılaşmanın 53. dakikasında kaleci İsmail, Murg'un zayıf şutunda altıpas içinde topu elinden kaçırdı. Pozisyonu takip eden Mayr meşin yuvarlağı ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 6 dakika sonra İsmail bu kez kornerden gelen topu elinden kaçırdı. Kale sahası gerisine düşen meşin yuvarlağa dokunan Trauner, skoru 2-0'a getirdi.

Orta saha mücadelesi şeklinde devam eden maçın 79. dakikasında Galatasaray, Sercan Yıldırım'ın golüyle farkı 1'e indirdi. Bilal'in ara pasıyla solda topla buluşan yeni transfer Carole, yerden ortaladı. Kaleci Schöller'i geçen topu arka direkte tamamlayan Sercan, meşin yuvarlağı filelere yolladı: 2-1

Baskısını artıran sarı-kırmızılılarda Carole, Umut Gündoğan'ın ara pasında ceza alanı içi sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Fransız futbolcu, meşin yuvarlağı kalecinin üstünden ağlara yolladı: 2-2

Mücadelenin 90+2. dakikasında kazanılan serbest vuruşu kullanan Bilal Kısa, Galatasaray'ı 3-2 öne geçiren golü kaydetti.

Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Carole, ilk 11'de başladı
Galatasaray'ın yeni transferi Lionel Carole, sarı-kırmızılı takımla ilk maçına ilk 11'de başladı.

Fransa'nın Troyes takımından transfer edilen 24 yaşındaki sol bek, 88 dakika sahada kaldı. Sol bek başladığı maçta Olcan Adın ile yer değişerek sol açık oynayan Fransız futbolcu, takımı adına beraberlik golünü kaydederken, ilk golün de asistini yaptı.

Çek Cumhuriyeti temsilcisi Vysocina Jihlava ile oynanan maçta ikinci yarıda görev alan Jem Paul Karacan da Josko Ried müsabakasına ilk 11'de sahaya çıktı.

Sercan Yıldırım korkuttu
Sarı-kırmızılı futbolcu Sercan Yıldırım'ın maçın son dakikalarında sakatlık yaşadı.

Mücadelenin 89. dakikasında gelişen atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Sercan, Schöller'in darbesiyle yerde kaldı. İlk müdahalesi sağlık ekibi tarafından sahada yapılan Sercan, daha sonra sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

Aslar riske edilmedi
Galatasaray'da teknik direktör Hamzaoğlu, kampa geç katılan as oyuncuları Josko Ried karşısında kadroya almadı.

Milli takımlar nedeniyle kampa geç katılan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Kadir Balta, Umut Bulut, Yasin Öztekin ile yeni transfer Lukas Podolski, Josko Ried maçının kadrosuna dahil edilmedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)