BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan şampiyonluk için oran verdi----

Rıdvan şampiyonluk için oran verdi

Rıdvan şampiyonluk için oran verdi
14 Mayıs 2015 - 23:57 www.finansgundem.com

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından çarpıcı tespitlerde bulundu.

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından çarpıcı tespitlerde bulundu.

İşte Dilmen'in tespitleri:
Bugün hangi takım kazansa normal bir skor olurdu. Öncelikle şunu söyleyeyim. Hamza Hoca ve Galatasaray, rakiplerin oyuncularının ve antrenörlerinin psikolojilerini bozdu. Takım son 4 haftada gol yemedi. Bunu çok rahat görebiliyoruz.

ADALETLİ PUAN FARKI
Bu puan farkı adaletli bir puan farkı. Galatasaray'ın durumda olması gerekiyordu ve bu durumda. Galatasaray, doğru stratejilerle ve ligin sonunda ayakta kalarak, rakiplerinin gardını düşürdü. Maçları ilk oynamayı da avantaja çevirdi.

%60 GALATASARAY
Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı tabii ki bitmedi ama ben Galatasaray'ın Gençlerbirliği karşısında puan kaybedeceğine inanmıyorum. Yüzde verecek olursak %60 Galatasaray, %25 Fenerbahçe gözüküyoru şu andaki tablo. %15 de Beşiktaş'ın.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)