BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen: Bilic gidiyor, yerine...----

Rıdvan Dilmen: Bilic gidiyor, yerine...

Rıdvan Dilmen: Bilic gidiyor, yerine...
15 Şubat 2015 - 23:41 www.finansgundem.com

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen. çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Dilmen, "Bilic sezon sonu gidiyor, yerine de Sergen Yalçın geliyor" dedi

NTVSPOR yorumcusu Rıdvan Dilmen,  Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı. Maçın en iyi oyuncusunun Gökhan Töre olduğunu savunan Dilmen, "O olmasaydı Beşiktaş kazanamayabilirdi" dedi. Dilmen bombayı ise finalde patlattı. Ünlü yorumcu, Slaven Bilic ve Sergen Yalçın ile ilgili çok önemli bir iddiada bulundu. Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle: 

"Ligin en zevk veren iki takımı"

Bursaspor ve Beşiktaş'ın oynadığı her maçta iki takım adına da pozisyonlar oluyor.  Bir haftadır herkes bu maçı konuşuyor. Tartışacak çok pozisyon var. Rezalet bir zemin, az seyirci var. Bursaspor kulübesi yeterli değildi. Ama Beşiktaş'ın öyle değil. Kerim ve Oğuzhan var... Ama benim bu maç için gazete manşetim: Gökhan Töre 3, Bursaspor 2'dir. Gökhan Töre harika oynadı. Müthiş top oynadı. Bursaspor'u yenen Gökhan Töre'ydi. Messiler, Ronaldolar nasıl katkı sağlıyorsa, bugün o da öyle katkı verdi takımına...

"Uçan tekmeyi Yusuf Namoğlu'na soralım"

Beşiktaş, 60'tan sonra Oğuzhan'ı oyuna alınca Bursaspor düştü. Volkan da yok. Hoca kenara bakıyor. Emin olamıyor. Bakambu'yu çıkardı ama Bakambu hep tehdittir.

Uçan tekme denilen pozisyonda, ben Yusuf Namoğlu olsam 'penaltıyı verdin, vermedin'i tartışmam... Ama hakeme "Bu pozisyonu bana bir izah et" derim. Bir kere sporcu sağlığı, oyun kuralları var... Değip değmemesi de önemli değil. Öyle gelen oyuncuya ayak havadayken kartı çıkaracaksın. Oyuncu da çekip gidecek. Sonra saçmaladığını hakem de farkına vardı.

"Beşiktaş öndeyken, o penaltıyı vermezdi"

Penaltı için bir şey söyleyemem. Ancak Beşiktaş, 2-1 öndeyken bu penaltıyı vermezdi. Hakemler böyle olmamalı... Ama penaltı tartışılır. Fernandao'nun pozisyonunu tartışmam.

"Eski Beşiktaş yok"

Genel anlamda Beşiktaş bugün ileride çoğalamadı ama Gökhan Töre maçı kazandırdı. Bugün hasta olsa mesela, Beşiktaş çok zor kazanırdı. Bir kere sezon başındaki rakibi sindiren Beşikaş yok. Puanları alıyor ama o Beşiktaş yok.
Şenol Hoca'yı da tebrik ederim. lige renk katıyorlar. Kadroları da çok geniş değil...



'Sergen hak ediyor'

Rıdvan Dilmen, konuşmasının sonuna doğru da Slaven Bilic hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Dilmen, "Bilic iyi bir teknik direktör, duyduğuma göre sezon sonunda İngiltere'ye gidiyor. Hatta anlaşmış bile. Bilic'in yerine en büyük aday ise olağanüstü 2 sezon geçiren Sergen Yalçın" ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)