BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRicky Martin'den Batı'ya iki yüzlülük eleştirisi----

Ricky Martin'den Batı'ya iki yüzlülük eleştirisi

Ricky Martin'den Batı'ya iki yüzlülük eleştirisi
16 Mart 2019 - 17:51 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin kişisel Instagram hesabında Yeni Zelanda'da yaşanan cami saldırısına ilişkin olarak paylaşımda bulundu.

Ricky Martin, Yeni Zelanda'da düzenlenen ve 49 kişinin hayatını kaybettiği cami saldırısına ilişkin olarak kişisel Instagram hesabında 'hikaye' paylaşımında bulundu. 

Uluslararası medyanın saldırgan hakkında 'tetikçi' ve 'aşırılık yanlısı biri' tanımlamalarını yaptığını belirten Martin, şu ifadeyi kullandı:

"40'tan fazla Müslümanı öldüren ve 20 kişiyi ağır yaralayan adam. Bütün uluslararası medya ondan 'tetikçi' ve 'aşırılık yanlısı' olarak bahsediyor ama ona 'terörist' demiyor! Neden, çünkü o bir Müslüman değil."

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat17 Mart 2019 00:17

    Musluman olan bi insan boyle vahset yapmaz ama islam dusmanligi yapanlar elbet cezalarini cekecektir musluman terorist degildir.boyle vahseti yapan ve buna destek olanlar ve ayrica buna sevinenler teroristtir.

  • Misafir16 Mart 2019 18:47

    Aynen öyle, şimdi bizde bütün hristıyanlar terörist yada potansiyel terörist, hristiyanlıkta terörü teşvik ediyor mu diyelim? İslam ve müslümanlara gelince öyle size gelince kelime oyunu! Çok yüzlü, güvenilmez , timsah gözyaşlı utanmazlar.