BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRichard Liu, ‘tecavüz’ davasında uzlaşma yoluna gitti----

Richard Liu, ‘tecavüz’ davasında uzlaşma yoluna gitti

Richard Liu, ‘tecavüz’ davasında uzlaşma yoluna gitti
02 Ekim 2022 - 18:21 www.finansgundem.com

JD.com'un kurucusu Richard Liu, ABD'de bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyordu. Tarafların avukatları, davalı ve davacının uzlaşma yoluyla ihtilafı mahkemeye taşımaktan vazgeçtiklerini duyurdu.

Çinli e-ticaret platformu JD.com'un kurucusu ve eski Üst Yöneticisi Richard Liu, ABD'de tecavüzle suçlandığı davada adli uzlaşma anlaşması yaptı.

Minneapolis kentinde asliye hukuk mahkemesinde açılan davada, Liu, 2018’de Minnesota Üniversitesinde öğrenim gören Cingyao Liu adlı kadına tecavüz etmekle suçlanıyordu.

Tarafların avukatları, yaptıkları ortak açıklamada, olayı “yanlış anlaşılma” olarak nitelerken, davalı ve davacının uzlaşma yoluyla ihtilafı mahkemeye taşımaktan vazgeçtiklerini duyurdu.

Açıklamada uzlaşma bedelinin miktarına dair bilgi verilmedi.

Liu’nun Minnesota Üniversitesi’nde konuk olduğu İşletme Fakültesinin etkinliklerinde görevli olan üniversite öğrencisi kadına, bir yemek davetinin ardından “alkolün etkisindeyken tecavüz ettiği” iddia edilmişti.

Olayı soruşturan Minneapolis polisi, “delilerdeki derin çelişkiler nedeniyle” cezai kovuşturma başlatılmayacağını açıklamıştı.

Liu hakkında “cinsel saldırı”, “darp” ve “kişiyi hürriyetinden alıkoyma” suçlamaları ile açılan davada jüri seçimi önceki gün yapılmıştı.

İlk duruşmasının 3 Ekim’de yapılması planlanan davada tarafların ifade vermesi ve delillerin mahkemeye sunulması bekleniyordu.

ABD’li turist Paris’in merkezinde tecavüze uğradı

Cristiano Ronaldo'nun tecavüz davasında mahkemeden flaş karar!

Fransa'da yeni hükümette tecavüz skandalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)