BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReza Zarrab'ın atı Dayım Benim ortada kaldı----

Reza Zarrab'ın atı Dayım Benim ortada kaldı

Reza Zarrab'ın atı Dayım Benim ortada kaldı
23 Aralık 2017 - 13:15 www.finansgundem.com

Reza Zarrab'ın bugüne kadar katıldığı yarışlarda 9 birincilik, 8 ikincilik, 7 üçüncülük ve 2 kez de dördüncülük elde ederek 1.421.037 TL ikramiye kazanan 4 yaşındaki yarış atı Dayım Benim, ahırında sahipsiz kaldı.

Sahibi Reza Zarrab’ın Amerika'da tutuklu olması, Türkiye'de kendisinin ve yakınlarının mal varlığına el konması ve bunun yanında Dayım Benim'in ödemelerini yapan muhasebecisi Regaip Akol'un da tutuklanması ile safkanın uzun zamandır ödemelerinin yapılamıyor oluşu, ahırda giderek büyüyen ciddi sorunlar yaratıyor.

Yarış Dergisi’nde yer alan habere göre; son dönemlerde kazandığı ikramiyelerden seyis, antrenör ve menajerine ödenmesi gereken montların (payların) ödenememesi ve yaklaşık 40.000 TL'ye ulaşan bakım masraflarının da artık karşılanamaz hale gelmesi, başarılı safkanın gelecekteki kariyerini adeta belirsizliğe doğru sürüklerken, sahiplik noktasında bir muhatap bulunamaması yakın gelecekte Dayım Benim'in yarışlarda yer almasına da engel teşkil edebileceği konuşuluyor.

At yarışı camiasında Dayım Benim’in bakım masraflarını kimin üstleneceği ve safkanın yarış hayatına nasıl devam edeceği konuşuluyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)