BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinReuters'ın başına ilk kez bir kadın yönetici geçecek----

Reuters'ın başına ilk kez bir kadın yönetici geçecek

Reuters'ın başına ilk kez bir kadın yönetici geçecek
13 Nisan 2021 - 14:52 www.finansgundem.com

Editörlerinden Galloni'nin Reuters'ın genel yayın yönetmenliğine getirileceği duyuruldu. 170 yıllık haber ajansının ilk kadın genel yayın yönetmeni olacak olan Galloni'nin ne zaman iş başı yapacağı ise belirtilmedi.

Reuters Haber Ajansı editörlerinden biri olan, Roma doğumlu 47 yaşındaki İtalyan gazeteci Alessandra Galloni'nin, on yıl boyunca haber müdürlüğü yaptıktan sonra bu ay, emekli olan Stephen J. Adler'in yerini geleceği açıklandı.

Galloni'nin, 7 Pulitzer Ödülü de dahil olmak üzere yüzlerce gazetecilik ödülü bulunuyor. 4 dil bilen ve daha önce Wall Street Journal'da da çalışan Galloni'nin, 'haber ajansı birtakım zorluklarla karşı karşıyayken' dümeni devraldığı belirtildi. 

Reuters, 17 Nisan 2008 tarihinde, Thomson Corporation ve Reuters Group'un birleşmesiyle 'Thomson Reuters Corporation' adı altında genişlemeye gitti. Geçen yıl Thomson Reuters CEO'luğuna geçen Steve Hasker, şirketin en büyük üç işletmesini genişletmeye odaklandı. Hasker’in stratejisinin, Thomson Reuters hisselerinin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasında etkili olduğu söyleniyor.

Ajans CEO'su Hasker, yaptığı açıklamada, “Thomson Reuters, Reuters Haber Ajansı'nın geleceğine bağlı. Haber ajansı, şirketin önemli bir parçasıdır ve bizim için değer görmektedir. Ajans bağımsız ve tarafsız gazetecilik değerleriyle bunu kanıtladı" ifadelerini kullandı.

Kanada merkezli Thomson Reuters, 45 binden fazla çalışanla 100'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Haber ajansı bünyesinde gazeteci olarak çalışan personel sayısının ise 2 bin 450 olduğu belirtiliyor.

Madonna, The Weeknd'in malikanesini satın aldı

Avusturya Sağlık Bakanı Anschober istifasını sundu

AİHM’den Ahmet Altan için hak ihlali kararı

Von der Leyen: Bir daha asla izin vermem

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)