BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRestoranların çalışma saatleri değişiyor----

Restoranların çalışma saatleri değişiyor

Restoranların çalışma saatleri değişiyor
12 Mayıs 2021 - 09:52 www.finansgundem.com

Restoranların ve yeme-içme yerlerinin çalışma saatleri yarından itibaren değişiyor

İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelge gereği yeme-içme yerleri ile çevrim içi yemek siparişi yapan yerlerin çalışma saatinde 13 Mayıs Perşembe günü itibarıyla değişikliğe gidilecek. Bu işyerleri ile firmalar, Ramazan'ın sona ermesiyle saat 01.00'e kadar paket servis yapabilecek. Bakkal, market, manav, fırın, kuruyemiş ve tatlıcıların çalışma saatlerinde ise bir değişiklik olmayacak.

Kovid-19'la mücadele kapsamında 29 Nisan saat 19.00'da uygulanmaya başlanan ve 17 Mayıs 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi devam edecek. Tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı bu dönemde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemiş ve tatlıcılar, 10.00-17.00 saatlerinde hizmet verebiliyor.

Ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı işyerleri ile bunların sadece ekmek satan bayileri için saat sınırlaması bulunmuyor. Ramazan Bayramı süresince araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemiş ve tatlıcılardan 10.00-17.00 saatlerinde, fırınlar ile bunların ekmek satan bayilerinden ise gün boyunca temel gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge gereği yeme-içme yerleri ile çevrim içi yemek sipariş firmalarının çalışma saatinde 13 Mayıs Perşembe günü itibarıyla değişikliğe gidilecek.

Ramazan Bayramı'nın birinci gününe kadar 24 saat esasına göre paket servis şeklinde hizmet verebilecek bu iş yerleri ile firmalar, Ramazan'ın sona ermesiyle saat 01.00'e kadar paket servis yapabilecek.

Ramazan Bayramı'nda hava sıcaklıkları artacak

Commerzbank’tan sürpriz bilanço

VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

İlham Süheyl Aygül’den sıra dışı bir kitap daha: Simurg Efsanesi

Baklavacı önünde metrelerce uzunlukta sabah kuyruğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)