BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRestoran sahibinden soyguncuya iş teklifi----

Restoran sahibinden soyguncuya iş teklifi

Restoran sahibinden soyguncuya iş teklifi
06 Nisan 2021 - 13:55 www.finansgundem.com

ABD'de sabah saatlerinde restoranına giren hırsıza "doğru yolu bulma" çağrısı yapan iş adamı, "Gel konuşalım, birlikte çalışalım "dedi.

ABD'nin Georgia Eyaleti'nin Augusta kentindeki bir restoran sahibi, iş yerine giren soyguncuya alışılmadık şekilde iş teklifinde bulundu. 

Facebook hesabından kırık kapının fotoğrafını paylaşan Diablos Southwest Grill'in sahibi Wallace, "Polis yok, soru yok, oturup size nasıl yardımcı olabileceğimizi ve yürüdüğün yolu nasıl nasıl düzeltebileceğimizi konuşalım, beraber çalışalım" diye yazdı.

Wallace geçen hafta sonu sabah saatlerdinde bir kişinin restorana girdiğini ve alarm çaldıktan 45 saniye sonra elinde boş bir kasayla dışarı fırladığını söyledi.

CNN’e konuşan Wallace, önce kızdığını, sonra hayal kırıklığına uğradığını ve soygunu gerçekleştiren kişi için çok üzüldüğünü ifade etti, “Hayatında bu yolunu seçtiği için üzülüyorum ve pişmanlık duyuyorum. Ayrıca bunu her yaptığında maruz kaldığı risklerin boyutunu da düşünüyorum” dedi.

Wallace, soygun olayını affederek yanıt vermenin yapılacak en güzel şey olduğunu da sözlerine ekledi.

Sultanahmet canlı bomba saldırısı davasında karar belli oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)