BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkRekabet Kurulu'ndan muafiyet kararı----

Rekabet Kurulu'ndan muafiyet kararı

Rekabet Kurulu'ndan muafiyet kararı
19 Kasım 2019 - 11:53 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulu, Türkiye Bankalar Birliğince hazırlanan Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması'na iki yıl süreyle rekabetçi sürecin sağlanmasına yönelik esasların dikkate alınması suretiyle bireysel muafiyet tanınmasına karar verdi.

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Bankalararası Kart Merkezi AŞ'nin, BKM Express hizmetini sunmayı sonlandırması ve kararın gereğini yerine getirdiğini Rekabet Kurumu'na tevsik etmesi için verilen süre 30 Haziran 2020'ye kadar uzatıldı.

Kurul, Türkiye Bankalar Birliği tarafından hazırlanan Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması'na (Küçük Ölçekli Uygulama), iki yıl süre ile rekabetçi sürecin sağlanmasına yönelik esasların dikkate alınması suretiyle bireysel muafiyet tanınmasına karar verdi.
 
DORAK HIS Otelcilik ve Tic. AŞ'nin, Dorak Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Holding AŞ'nin tek kontrolünden, Dorak Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Holding AŞ ve H.I.S Hotel Holdings Co. Ltd'nin ortak kontrolüne geçmesi işlemine izin verildi.

Tarkett Aspen Zemin Kaplamaları Ticaret AŞ’nin tek kontrolünün Tarkett GDL SA tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)