BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRekabet, 5 petrol şirketi soruşturmasında sözlü savunmaları gizliye aldı----

Rekabet, 5 petrol şirketi soruşturmasında sözlü savunmaları gizliye aldı

Rekabet, 5 petrol şirketi soruşturmasında sözlü savunmaları gizliye aldı
03 Mart 2020 - 22:52 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulu 5 akaryakıt şirketi hakkında yürütülen soruşturmada, sözlü savunmalar için gizlilik kararı aldı

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

Rekabet Kurulu bugün ani bir karar aldı ve 5 akaryakıt şirketi için sözlü savunmaları gizli yapmaya karar verdi. Rekabet Kurumu’ndan yapılan açıklamada “BP Petrolleri A.Ş., Opet Petrolcülük A.Ş., Petrol Ofisi A.Ş., Shell & Turcas Petrol A.Ş. ve eski adıyla Total Oil olan Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. hakkında yürütülen soruşturmaya ilişkin olarak 04.03.2020 tarihinde yapılacağı duyurulan sözlü savunma toplantısının tamamının gizli oturumda yapılmasına karar verildiğinden, toplantı izleyicilere kapalı olacaktır” denildi.

24 OCAK’TA TOPLANTILARIN AÇIK OLACAĞI DUYURULMUŞTU

Oysa 24 Ocak’ta Rekabet Kurumu’ndan yapılan açıklamada  “BP Petrolleri AŞ, Petrol Ofisi AŞ, Shell Turcas Petrol AŞ, OPET Petrolcülük AŞ ve Total Oil Türkiye AŞ hakkında Rekabet Kurulunca yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 4 Mart Çarşamba günü saat 10.30'da başlayacak” denilmiş ve şöyle devam edilmişti: “Toplantılara katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, "Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ" uyarınca, toplantı konusuyla ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 24 Şubat Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Kuruma başvurmaları gerekiyor.”

Rekabet Kurumu’nun sözlü savunmaları neden gizliye aldığı ise açıklanmadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)