BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReina saldırganlarının mali izleri tespit edildi----

Reina saldırganlarının mali izleri tespit edildi

Reina saldırganlarının mali izleri tespit edildi
19 Şubat 2021 - 17:02 www.finansgundem.com

Rusya'nın MASAK'ı Rosfinmonitoring'in Direktörü Yuriy Çihançin, 1 Ocak 2017 gecesi Reina'da 39 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıda dahli olan teröristlerin mali izlerini tespit etmeyi başardıklarını söyledi.

Rusya Devlet Mali İzleme Servisi Direktörü Çihançin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşme yaparak Reina saldırısının soruşturmasıyla ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Çihançin, "Belirli soruşturmalar, uluslararası terör örgütlerinin hücreleri hakkında ortak çalışma yürütüyoruz. Rusya İçişleri Bakanlığı, Federal Güvenlik Servisi (FSB) ve Türk meslektaşlarımızla 2017 yılında İstanbul'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin mali izlerini de bulmayı başardık. Bizim de katılımımızla hem orada hem de burada soruşturma yürütülüyor" dedi.

1 Ocak 2017 tarihinde yılbaşı gecesi düzenlenen Reina saldırısında içinde yabancı uyruklu vatandaşların da bulunduğu 39 kişi hayatını kaybetmiş, 70 kişi de yaralanmıştı. Saldırının sorumluluğunu IŞİD üstlenmişti. 

Reina saldırganı 40 kez müebbet cezası aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)