BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisRegus Türkiye’nin yeni ülke müdürü Betül Genç oldu----

Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü Betül Genç oldu

Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü Betül Genç oldu
06 Ekim 2016 - 14:26 www.finansgundem.com

Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı

Betül Genç, Eylül ayı itibari ile 17 yıldan bu yana Türkiye’de hazır ofis sistemleri konusunda hizmet veren Regus’un Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Bu görevi ile Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi uluslararası şirketlerin yanı sıra Start Up firmalarının da bir numaralı tercihi olan Regus’un ülke vizyonu çerçevesinde çalışmalar yürütecek.

Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu. Profesyonel iş yaşamına otelcilik alanıyla adım atan Betül Genç, kariyerine Mövenpick Otel’de başlayarak ardından Çırağan Palace Kempinski’de 6 yıl boyunca farklı görevlerde çalıştı. Bu dönemde Reims Management School of France tarafından 2 yıl süren Executive Management eğitimi aldı, otelcilik eğitimine de Ecole Hotelier de Lausanne’da devam etti , 2001 yılında Çırağan Sarayı’nın Satış Müdürlüğü görevinden Intercontinental Group’ta Satış ve Pazarlama Direktörü olarak geçiş yaptı. Yaklaşık iki yıl süren görevinden sektör değiştirerek Adecco Hizmet ve Danışmanlık firmasına transfer oldu. Toplamda 13 yıl süren Adecco kariyerinde Şube Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü, Satış Direktörlüğü, Operasyon Direktörlüğü ve son olarak Seçme Yerleşme Genel Müdürü olarak görev yaptı, danışman ve satış ekipleri yönetti. Aynı zamanda İcra Kurulu Üyesi idi.  IMD’de liderlik eğitimi ve farklı birçok eğitim kuruluşundan Talent Management, Organisational Development ve Profesyonel Koçluk konularında eğitim aldı ve seminerlere katıldı. 

20 yılı aşkın iş hayatında yerli ve yabancı birçok start-up, expansion ve proje çalışmalarına önderlik yapan Betül Genç, evli ve iki çocuk annesi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Orhan Bingazi11 Ekim 2016 10:07

    Ekşisözlük'te dolandırıcılık davasına konu olmuş bir firma. Akıllara sığmayacak derecede şişman olan sözlük sahibinin insiyatifi ile dolandırılan genci sözlükten kovup başlığı da sildirmişlerdi. 21. yüzyılda tüketicilerin gelişen ve genişleyen dünya ekonomisinde çok dikkatli olmaları gerekiyor.

  • smmm10 Ekim 2016 18:19

    iyi...