BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReferanduma korona virüs darbesi----

Referanduma korona virüs darbesi

Referanduma korona virüs darbesi
05 Mart 2020 - 18:10 www.finansgundem.com

Korona virüs sebebiyle 107 kişinin hayatını kaybettiği İtalya'da 29 Mart'ta milletvekili sayısını belirlemek için yapılacak olan referandumun iptal edildiği duyuruldu.

Çin'de ortaya çıkan korona virüsün salgınından en çok etkilenen Avrupa'da ülkesi İtalya'da 29 Mart'ta milletvekili sayısını belirlemek için yapılacak olan referandumun korona virüs sebebiyle iptal edildiği duyuruldu. Referandumun ne zaman gerçekleşeceğinin ise henüz belli olmadığı belirtildi.

İtalya'da yeni tip korona virüsten (Covid-19) hayatını kaybedenlerin sayısı 107'ye yükseldi. Ülkede, patlak veren Covid-19 vakalarında bilanço ağırlaşmaya devam ederken, bugün kaydedilen ölü sayısı, son iki haftadır devam eden acil durumda, şu ana kadar kaydedilen en yüksek sayı oldu.

EĞİTİME ARA VERİLMİŞTİ

İtalya Eğitim Bakanı Lucia Azzolina, Başbakan Giuseppe Conte ile başbakanlıkta düzenlediği basın toplantısında, ülke genelindeki ilk ve orta dereceli okullar ile tüm üniversitelerde eğitim-öğretime yarından itibaren 15 Mart'a kadar ara verildiğini açıklamıştı.

İtalyan turistler karantinayı deldi

İtalya'da okullara korona tatili

 

İtalya'da yaşayan sanatçıdan virüs için: Perişanız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)