BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReferandum restine 'yasa' cevabı----

Referandum restine 'yasa' cevabı

Referandum restine 'yasa' cevabı
22 Ekim 2022 - 21:38 www.finansgundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum çıkışına 'Kanun teklifini destekle, ne referandumu' ifadeleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum çağrısına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğulu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Kanun teklifini destekle, ne referandumu" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğulu açıklamasında Macaristan Başbakanı Victor Orban'ın 2016 yılında yaptığı mülteci referandumuna işaret ederek,  'Ne oldu, çakma Orban’lık mı yapacaksın Erdoğan? Burası Türkiye, Macaristan değil. Kanun teklifini destekle, ne referandumu… Kaçmazsan bu iş çözülür; erkekler kadınların giyim kuşamını konuşamaz hale gelir. Var mı sende o cesaret?'' açıklamasında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü konuşmasında, başörtüsü konusunda anayasa teklifi hazırladıklarını söylemiş Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Şunu da yapabiliriz; sıkıyorsa gel bu işi referanduma gidelim" demişti.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na referandum resti!

 

Özel bankalar da faizlerini düşürmeye başladı