BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporReal Madrid'de Benitez depremi! ----

Real Madrid'de Benitez depremi!

Real Madrid'de Benitez depremi!
04 Ocak 2016 - 17:53 www.finansgundem.com

Puan kayıpları tahammülü bitirdi. Teknik Direktör Benitez gönderildi.

Real Madrid'in son olarak Valencia karşısında yaşadığı puan kaybının ardından Florentino Perez, teknik direktör Rafa Benitez'in görevine son verdi.Real Madrid Başkanı Florentino Perez, bugün öğlen saatlerinde Bernabeu Stadı’nda acil bir toplantı düzenledi.

Yönetim Kurulu’nu çağıran ve alınan kötü sonuçlar sonrası istenmeyen adam haline gelen Rafa Benitez’in geleceğini masaya yatıran Perez’in, İspanyol teknik adamın görevine son verdiği ve TSİ 19.00'da düzenleyeceği basın toplantısıyla bu kararını açıklayacağı bildirildi. Daha önce Benitez’e sahip çıkan Florentino Perez’in başarısızlığın devam etmesi üzerine faturayı teknik adama kestiği belirtildi.

Rafael Benitez, Real Madrid'in başında çıktığı 18 La Liga maçında 11 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 37 puan ile ligde 3'üncü sırada yer alıyor.

Mourinho’dan olumsuz yanıt alan Perez’in takım başına şimdilerde Real Madrid Castilla takımını çalıştıran Zinedine Zidane’ı getirmesi bekleniyor. Zidane'nın yardımcılığını Santiago Solari yapacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)