BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRD GLOBAL & INVAMED’e Dünya Sağlık ve Eczacılık Ödül Töreni’nde ‘birincilik’ ödülü----

RD GLOBAL & INVAMED’e Dünya Sağlık ve Eczacılık Ödül Töreni’nde ‘birincilik’ ödülü

RD GLOBAL & INVAMED’e Dünya Sağlık ve Eczacılık Ödül Töreni’nde ‘birincilik’ ödülü
03 Eylül 2020 - 13:46 www.finansgundem.com

GHP (Global Health & Pharma) tarafından 2020 vasküler tıbbi cihaz üretiminde birincilik ödülü RD GLOBAL & INVAMED’e verildi

Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyovasküler ve Vasküler alanları başta olmak üzere pek çok alanda tıbbi cihaz üretimi yapan Türkiye kökenli uluslararası tıbbi cihaz ve ilaç şirketi RD GLOBAL & INVAMED, Global Healthcare & Pharmaceuticals (GHP) tarafından düzenlenen 5’inci Dünya Sağlık ve Eczacılık Ödül Töreni’nde, onlarca rakibini geride bırakarak “2020 Yılı Vasküler Cerrahi Alanında En İyi Tıbbi Cihaz Üreticisi” Ödülüne layık görüldü.

Global Healthcare & Pharmaceuticals (GHP), pek çok farklı branşta dünyanın en iyilerini seçen otoritelerden biridir. GHP tarafından ilk defa 2020 yılında bir sağlık ödülü Türk şirketine verildi ve RD GLOBAL, “2020 yılı Vasküler Cerrahi Alanında Lider Tıbbi Cihaz Üreticisi” seçildi.

RD GLOBAL Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Dinç, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Aldığımız bu önemli ödülü, RD GLOBAL bünyesinde görev alan tüm yol arkadaşlarımla birlikte, tüm Türk sağlık çalışanlarına ve Türkiye Sağlık Sistemi'nin kurulmasında emeği geçen herkese armağan ediyorum. Bu ödül, her ne kadar şirketimize verilmiş ise de ülkemizin güçlü sağlık sisteminin bir eseridir. Kovid-19 pandemisinde emeği geçen tüm sağlık çalışanlarının çok zor şartlarda çalıştığını biliyoruz, bu sıcak havada üzerlerine giydikleri en az 2 kat tulum, 2 kat maske ve gözlük ile çalışmak zorundalar. Her türlü şartta halkımıza canla başla hizmet eden sağlık çalışanlarımıza da bu vesileyle teşekkür ediyoruz. Milletimizden ise tek isteğimiz, fiziki mesafe kurallarına uymaları, düğün, toplu organizasyon gibi etkinliklere ara vermeleri, tatil ve zaruri olmayan seyahatleri erteleyerek bu pandemi döneminde hem sağlık çalışanlarımızı, hem kendilerini, hem de sevenlerini korumalarıdır.”

Yarın ülke genelinde korona virüs denetimi yapılacak

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet ak03 Eylül 2020 15:04

    çok başarılı bir şirket covit 19 ile ilgili ışın tedavisi geliştirdiğini geçen ay basında duymuştum.