BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkRBS genel merkezini taşıyacak----

RBS genel merkezini taşıyacak

RBS genel merkezini taşıyacak
11 Eylül 2014 - 13:00 www.finansgundem.com

Royal Bank of Scotland (RBS), referandumdan bağımsızlık çıkması haline genel merkezini Londra'ya taşıyabileceğini açıkladı

İskoçya'nın en büyük bankası Royal Bank of Scotland Group Plc (RBS), referandumdan bağımsızlık çıkması haline genel merkezini Londra'ya taşıyabileceğini açıkladı.

Gelecek Çarşamba günü bağımsızlık referandumuna gidecek olan İskoçya'da son yapılan anketler bağımsızlık yanlılarının önde olduğunu gösteriyor. Son anketler bağımsızlık yanlıları ile karşıtları arasındaki farkın yüzde 1, kararsızların oranını ise yaklaşık yüzde 20 olduğunu ortaya koyuyor.

RBS, yaptığı açıklamada, referandumun kredi notu üzerinde olumsuz bir etkisi olabileceğini belirterek, genel merkezin yerini değiştirmenin gerekli olabileceğini kaydetti.

Öte yandan İngiltere'nin en büyük bankalarından Lloyds Banking Group Plc da genel merkezimi Edinburg'dan Londra'ya taşıyabileceğini açıkladı.

Ekonomistler İskoçya'nın geleceğinin belirsiz olmasının bankaları böyle bir karar almaya zorladığını belirtiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)