BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRapçi Kanye West'e nafaka şoku!----

Rapçi Kanye West'e nafaka şoku!

Rapçi Kanye West'e nafaka şoku!
30 Kasım 2022 - 13:54 www.finansgundem.com

ABD'li rapçi Kanye West, eski eşi Kim Kardashian'a çocuk nafakası olarak ayda 200 bin dolar ödeyecek.

Resmi adını 'Ye' olarak değiştiren dünyaca ünlü rapçi Kanye West, eski eşi Kim Kardashian'a çocuk nafakası olarak ayda 200 bin dolar ödemeyi kabul etti.

New York Post gazetesinin haberine göre Kim Kardashian ve Kanye West ikilisinin boşanma anlaşması kapsamında ünlü rapçinin evliliklerinden olan 4 çocuğu için Kardashian'a ayda 200 bin dolar çocuk nafakası ödemesi kararlaştırıldı.

Boşanma anlaşmasında çocukların velayetinin ortak yürütülmesi öngörülürken, ikilinin sahip olduğu taşınmaz mülkler ise West ve Kardashian arasında paylaşılacak.

Gazete, velayetin ikili arasında ortak olmasına rağmen 9, 6, 4 ve 3 yaşlarında olan çocukların zamanının büyük bir kısamını anneleriyle geçirecek olmasından dolayı çocuk nafakası belirlendiğini vurguladı.

2014'te dünya evine giren çift, Kardashian'ın geçen yıl açtığı boşanma davası neticesinde yollarını ayırmıştı.

Geçtiğimiz aylarda tepki toplayan Yahudi karşıtı açıklamalarından dolayı çok sayıda büyük şirketle iş ortaklığı anlaşmalarını kaybeden Kanye West'in Twitter ve Instagram hesaplarına kısıtlama getirilmişti.

West ayrıca, geçen hafta ABD'nin eski Başkanı Donald Trump ve beyaz ırkın üstünlüğünü savunan Nick Fuentes ile bir araya gelmişti.

Boşanma anlaşmasında ayrıca, çocukların hangi okula gideceği, terapi, rehberlik ve dini aktiviteler gibi kararları çiftin birlikte alması gerektiği ifade edildi.

Çocukların 18 yaşını dolduruncaya dek ya da lise eğitimlerini tamamlayana kadar annelerinin Los Angeles'daki Hidden Hills'de bulunan evinden 100 kilometreden daha fazla uzaklaşmasına izin vermeyen anlaşma kapsamında, her iki ebeveynin de çocuklarını doğumgünü gibi özel günlerde görme hakkı bulunduğu belirtildi.

Anlaşmada West, Hidden Hills'deki bir taşınmaz mülkünü Kardashian'a vermeyi kabul etti. Öte yandan Kardashian Malibu, Riverside ve Harrison'daki mülklerin de sahipliğini sürdürecek.

Tarafların birbirlerine boşanmadan ötürü herhangi bir nafaka ödemeyeceği, kendi borçlarını ödeyeceği kararlaştırılırken, çocukların özel güvenliği, eğitimi ve üniversite masraflarını ise birlikte ödeyeceği belirtildi.

Elon Musk: Kanye West'e aday olmak için 2024'ü beklemesini söylemiştim

 

Kanye West, ABD Başkanlığı'na aday oluyor

 

Kanye West yine gündemde! Alay konusu oldu

 

Kim Kardashian'a kripto cezası

 

Kraliçe Elizabeth'den Kim Kardashian'a ret

 

Kim Kardashian’ın paylaştığı kripto para çöktü, ortalık karıştı

 

Kim Kardashian kendi firmasında staj yapacak

 

Kim Kardashian, Kanye West’in aklını kaybetmesinden korkuyor!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)