BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRamazan'ın ruhuna uygun sosyal mesafeli sergi----

Ramazan'ın ruhuna uygun sosyal mesafeli sergi

Ramazan'ın ruhuna uygun sosyal mesafeli sergi
17 Mayıs 2020 - 22:35 www.finansgundem.com

Yıldız Holding'den dijital sergi: Hz. Peygamber'in Veda Haccı Hutbeleri

Kovid-19 salgını nedeniyle ülkemizde uygulanan tedbirler kapsamında önümüzde evde geçireceğimiz tam dört günümüz var. Bugünler için, Ramazan ayının manevi iklimine de uygun olarak sizlere muhteşem bir dijital sergiyi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Yıldız Holding’in ev sahipliğinde hazırlanan dijital sergi, Hz. Peygamber’in Veda Haccı Hutbeleri Hat ve Tezhip Koleksiyonu’nu Türkiye Milli Kültür Vakfı (TMKV) iş birliğiyle sanatseverlerle buluşturuyor.

Sergide, dünyaca ünlü 37 hat ve 26 tezhip ustası tarafından Peygamberimiz’in Veda Haccı Hutbeleri’nden seçilen metinlerin nakşedildiği eserler yer alıyor. Türkçe, İngilizce ve Arapça açıklamaların da yer aldığı sergideki eserler, ırk, renk ve sınıf üstünlüğünü reddederek insanlığa rehber olacak, örnek bir eşitlik anlayışını tarihe kaydeden Veda Haccı Hutbeleri’nin daha iyi anlaşılmasını amaçlıyor.

Dijital sergiyi www.vedahaccihutbeleri.org sitesinde 360 derece sanal turla ziyaret etmek mümkün. Aynı zamanda Yıldız Holding’in ve TMKV’nin sosyal medya hesaplarından da ulaşılabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)