BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRamazan'da hava nasıl olacak?----

Ramazan'da hava nasıl olacak?

Ramazan'da hava nasıl olacak?
01 Haziran 2016 - 13:47 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının Ramazan ayının ilk haftasında Türkiye genelinde uzun yıllar ortalamaları civarında olacağını açıkladı

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları artarak, yurdumuzun batısında mevsim normallerinin 2-5 derece üzerinde, doğusunda ise mevsim normalleri civarında seyrediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, mevsim normallerinin İstanbul'da 23, Ankara'da 24, İzmir'de 30 derece olduğu bu hafta en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara ve İstanbul'da 28-30, İzmir'de 33-35 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bazı basın yayın organlarındaki Ramazan ayı ile yurdumuzun aşırı sıcak havanın etkisine gireceği haberlerinin aksine, hava sıcaklıkların hafta sonundan itibaren azalarak Ramazan ayının ilk haftasında Türkiye genelinde uzun yıllar ortalamaları civarında olacağı beklenmektedir.

Haziran ayının ikinci yarısında ise, uzun vadeli tahmin verilerine göre hava sıcaklıklarının ülke genelinde artacağı ve Haziran ayı ortalamalarının 1-3 derece üzerinde seyredeceği öngörülmektedir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)