BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRamazan sonrası umre turları başlıyor----

Ramazan sonrası umre turları başlıyor

Ramazan sonrası umre turları başlıyor
16 Nisan 2022 - 15:30 www.finansgundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, umre turlarına Ramazan Bayramı'ndan sonra şevval umresi ile yeniden başlanacağını bildirdi.

Korona virüs salgını sonrası kutsal topraklar eski günlerine dönecek. Umre ve hac ziyaretleri için kontenjanlar artırıldı. Bu yıl tam 1 milyon kişi hac yapacak.

Umre ziyaretleri hac öncesi başlayacak. Binlerce vatandaşın merakla beklediği umre ziyaretleri ile ilgili açıklama Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan geldi. Erbaş, bayram sonrasını işaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Umre ziyaretlerinin bayramın hemen ardından başlayacağını duyurdu.

Erbaş açıklamasında, "Kovid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan umre turlarımıza Ramazan Bayramının hemen ardından Şevval umresi ile yeniden başlayacağız İnşallah. 19 Nisan'da düzenlenecek olan Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulunun ardından detayları vatandaşlarımızla paylaşmış olacağız." ifadeleri kullandı.

Erdoğan'dan fahiş fiyat ve enflasyon açıklaması

 

Bakanlıktan yetim ve öksüz çocuklara tam destek

 

Bakan Nebati, ABD'ye gidecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)