BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRakip vekil adaylarından centilmenlik örneği----

Rakip vekil adaylarından centilmenlik örneği

Rakip vekil adaylarından centilmenlik örneği
17 Ekim 2015 - 20:34 www.finansgundem.com

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan ile CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan seçim çalışmasında karşılaşınca ne oldu?

7 Haziran seçimlerinin yorgunluğunu üzerinden atamayan vekil adayları aynı tempoyla 1 Kasım erken seçimine hazırlanıyor. Haliyle hangi kente hangi ilçeye gitsen bir vekile, bir vekil adayına rastlamak mümkün. Hal böyleyken farklı partilerin rakip adaylarının karşılaşması da kaçınılmaz oluyor.

Tıpkı Çayırova’da olduğu gibi. Çayırova sokaklarında dolaşan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan ile CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan’ın karşılaşması da kaçınılmaz oldu. Birbirlerine selam vermeden geçmeyen adaylar karşılıklı başarı dileğinde de bulundu. Mevcut milletvekili Tarhan, Türkkan’a başarı dileyerek, “İnşallah bu dönem mecliste birlikte oluruz. Sizin gibi bir isimle aynı parlamentoda olmak bizleri mutlu eder” dedi. Tarhan’a aynı nezaketle karşılık veren Türkkan da, “İnşallah” dedi. Adaylar bu selamlaşmanın ardından yoluna devam etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)