BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRahşan Ecevit'in ardından başsağlığı mesajları----

Rahşan Ecevit'in ardından başsağlığı mesajları

Rahşan Ecevit'in ardından başsağlığı mesajları
18 Ocak 2020 - 01:31 www.finansgundem.com

Türk siyasetine damga vuran isimlerden Rahşan Ecevit'in vefatının ardından başsağlığı mesajları yağdı

Eski başbakanlardan merhum Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit'in vefatı sonrası birçok sosyal medya kullanıcısı başsağlığı mesajı yayımladı.  İşte o mesajlar: 

KEMAL KILIÇDAROĞLU
Genel Başkanım Bülent Ecevit’in yol arkadaşı, siyasi tarihimizin önemli ismi Rahşan Ecevit’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Vefa, sadakat ve mücadele dolu yaşamıyla sonraki kuşaklara örnek olacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

MUSTAFA ŞENTOP
Vefat eden, merhum Başbakanlardan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

MERAL AKŞENER
Eski Başbakanlarımızdan rahmetli Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

FAHRETTİN KOCA
Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanemizde pnömoni ve kronik böbrek rahatsızlığı tedavisi gören Rahşan Ecevit Hanımefendi tüm çabalarımıza rağmen hayatını kaybetti. Merhumeye Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dilerim

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU
Merhum Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit’in kıymetli eşi Rahşan Ecevit Hanımefendi’ye Allah’tan rahmet diliyorum.

ÖNDER AKSAKAL
Demokratik Sol Parti'nin kurucusu ve ilk başkanı olan Rahşan Ecevit bir süredir tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etmiştir. Türk siyasetine büyük hizmetleri olan eski başbakanlarımızdan ve Demokratik Sol Parti'nin Onursal Genel Başkanı Merhum Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet, Türk milletine başsağlığı diliyorum."

ERSİN TATAR
KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Rahşan Ecevit'in ölümü ile ilgili, "Kıbrıs Barış Harekatının emrini veren Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı merhum Bülent Ecevit'in muhterem eşleri Rahşan Ecevit'in ölümünü büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hükümetimiz, Ulusal Birlik Partisi ve şahsım adına kalbi daima Kıbrıs Türk Halkı için atan, Rahşan Ecevite Allah'tan rahmet, tüm ulusumuza, sevenlerine, ailesine başsağlığı diliyorum" açıklaması yaptı.

EKREM İMAMOĞLU
Rahşan Ecevit... Siyasi hayatımızın kıymetli isimlerinden, Başbakanlık ve CHP Genel Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Sayın Bülent Ecevit’in her zaman yanında olmuş ve yol arkadaşlığı yapmıştı. Vefat haberi hepimizi üzdü, kendisine Allah’tan rahmet dilerim.

FAİK ÖZTRAK
Sayın Rahşan Ecevit’in vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Rahşanına kavuşan Üçüncü Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit’i de saygı ve rahmetle anıyorum.

AYŞEGÜL ALDİNÇ
Rahşan Ecevit biricik eşinin yanına, sonsuzluğa kavuşmuş. Aydınlık zamanlardan mütevazı anlar ve anılar bıraktı geriye. Allahın rahmeti üzerine olsun...

MAHMUT TANAL
Eski Başbakanımız, Genel Başkanımız Bülent Evecit'in hayat arkadaşı, yol arkadaşı Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet diliyorum. Türk siyasetine yön veren Karaoğlan'ın her daim yanındaydı, destekçisiydi. Sevdiğine kavuştu. Ruhları şad olsun.

MUHARREM İNCE
"El ele büyüttüler sevgiyi"Siyaset dünyamızın dürüst, mütevazi insanı, Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit’e Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

MANSUR YAVAŞ
Merhum başbakanımız Bülent Ecevit’in kıymetli eşi, mütevaziliği ile gönüllerimizde yer edinmiş Rahşan Ecevit’i bugün kaybettik. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.

Rahşan Ecevit hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)