BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRahmi Koç'tan transit vizesi!----

Rahmi Koç'tan transit vizesi!

Rahmi Koç'tan transit vizesi!
24 Şubat 2014 - 10:54 www.finansgundem.com

Ford Otosan’ın ürettiği her aracı test edip, yollara çıkış vizesi veren Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, yeni Transit’i de denedi

Ford Otosan, 1 milyar dolarla yola çıktığı ancak sessiz sedasız 1.9 milyar dolara yükselttiği yatırımlarının meyvelerini toplamaya devam ediyor. Şirket, Kocaeli fabrikasında 630 milyon dolar yatırımla yarattığı yeni Transit modelini önümüzdeki hafta satışa sunacak. 

Ford Otosan, Transit modelinin 7’nci jenerasyonu için en önemli karar merci Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’tan ‘Yollara çıkmaya hazır’ onayını almayı da başardı. 40 yıl Ford Otosan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan otomotiv tutkunu Rahmi Koç, yeni Ford Transit’in geçtiğimiz Perşembe günü Grand Tarabya Oteli’nde düzenlenen lansmanına katılarak ticari aracı yakından inceledi ve tam not verdi. 

Koç, Türkiye çapında 82 Ford bayisinin katıldığı toplantıda Ford Otosan’ın yeni fabrikası Yeniköy’de Nisan’da üretimine başlanacak Courier ile de tanışma fırsatı buldu. Türk mühendislerin imzasını taşıyan Transit ve Courier, Rahmi Koç’u hem gururlandırdı hem de heyecanlandırdı. 

Connect’te hatayı buldu

Milyar dolarlık modellerin Rahmi Koç’un onayını alması, Ford Otosan için büyük önem taşıyor. Çünkü duayen işadamı uzun yıllardır Kocaeli tesisinde üretilen yerli araçlarla yakından ilgileniyor, hatta test ediyor. Ford Otosan’da ‘Rahmi Koç’ kriterleri 2002 yılına dayanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)