BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporQuaresma: Fikret Orman artık benim için yok----

Quaresma: Fikret Orman artık benim için yok

Quaresma: Fikret Orman artık benim için yok
31 Ağustos 2019 - 19:21 www.finansgundem.com

Kasımpaşa'nın yeni transferi Ricardo Quaresma, Ankaragücü'ne yenildikleri maçın ardından Beşiktaş'tan ayrılış sürecini anlattı. Quaresma, "Başkan istemediği için oradan ayrıldım. Başkan benim için artık olmayan birisi" dedi

1-0 yenildikleri Ankaragücü maçını karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'a yorumlayan Kasımpaşa'nın yeni transferi Ricardo Quaresma, "Rakibimizden daha iyi oynadık. Kaleyi bulan tek şutları gol oldu. Önümüzde hala çok fazla maç var. Başımızı dik tutup devam etme ve daha iyisini yapmak için çalışma zamanı" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılık sürecini de anlatan Quaresma, "Çok fazla konuşacak bir şey yok. Beşiktaş başkanı beni istemediği için ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara, orada bulunduğum sürece bana destek veren taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Kasımpaşa için mücadele etme vakti. Orada bulunan taraftarlara başkan hariç; çünkü başkan benim için artık olmayan birisi. Beşiktaş her zaman kalbimde olacak. Oradaki çalışanlara, taraftarlara bana gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Portekizli oyuncu sözlerinin sonunda, "Beşiktaş başkanı için daha fazla konuşmaya gerek yok. Umarım siz de artık onunla ilgili soru sormazsınız. Artık Kasımpaşa'dayım ve burada bulunduğum için çok mutluyum" açıklamasını yaptı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)