BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporQuaresma 3 yıl daha Beşiktaş'ta!----

Quaresma 3 yıl daha Beşiktaş'ta!

Quaresma 3 yıl daha Beşiktaş'ta!
21 Ocak 2017 - 13:34 www.finansgundem.com

Beşiktaş yönetimi, Quaresma ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Daha önce senelik 1.6 milyon euro alan Portekizli, yeni sözleşme sonrasında senelik 2 milyon euro garanti para alacak

Beşiktaş yönetimi, Quaresma ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Daha önce senelik 1.6 milyon euro alan Portekizli, yeni sözleşme sonrasında senelik 2 milyon euro garanti para alacak.

Beşiktaş, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı. Sezon sonunda sözleşmesi

sona erecek olan Q7 ile masaya oturan siyah- beyazlı yönetim, 33 yaşındaki oyuncu ile 2+1 yıllık yeni bir mukavele konusunda tüm şartlarda anlaştı. Beşiktaş'tan senelik 1.6 milyon euro garanti para kazanan Quaresma'nın, yeni sözleşmenin ardından senelik 2 milyon euro garanti para alacağı ifade edildi.

Beşiktaş'tan bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmezken, Quaresma, Darıca GB maçı sonrasında yaptığı "Başkanla konuştuk, sözleşme konusunda sıkıntı yok. 1-2 hafta içerisinde bu iş çözülür. Hem ben kalmak istiyorum hem de başkan benim burada kalmamı istiyor" açıklamasıyla ay sonunda resmi sözleşmelerin imzalanacağının müjdesini verdi. Bu arada Quaresma, kupadaki F.Bahçe eşleşmesi için, "Kazanmamız gereken önemli bir maç" yorumunu yaptı..

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)