BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiQNBEYOND Hızlandırma Programı mezunlarının ekip büyüklüğü 500’ü aştı----

QNBEYOND Hızlandırma Programı mezunlarının ekip büyüklüğü 500’ü aştı

QNBEYOND Hızlandırma Programı mezunlarının ekip büyüklüğü 500’ü aştı
27 Ocak 2022 - 10:50 www.finansgundem.com

Hızlandırma programı şimdiye kadar yedi B2B SaaS, altı finansal teknoloji, beş e-ticaret çözüm sağlayıcı, dört yapay zeka, iki lojistik, iki gayrimenkul ve bir tarım teknolojileri alanından girişimi bünyesine kattı.

QNB Finansbank çatısı altında kurulan ve bir girişimcilik laboratuvarı olarak faaliyetlerine devam eden QNBEYOND, bugüne kadar altısı finansal teknolojiler olmak üzere 27 girişime ev sahipliği yaptı. Dördüncü dönem başvuruları devam eden hızlandırma programı şimdiye kadar; yedi B2B SaaS, altı finansal teknoloji, beş e-ticaret çözüm sağlayıcı, dört yapay zeka, iki lojistik, iki gayrimenkul ve bir tarım teknolojileri alanından girişimi bünyesine kattı. Tüm bu girişimlerin çalışan sayısı ise 500’ü aştı.

QNBEYOND mezunu 27 girişimin 22’si bugün yoluna aktif olarak devam ederken, bu 22 girişimin toplamda 500’ün üzerinde çalışanı bulunuyor. Diğer yandan 22 girişimin 11 tanesi ise ürünlerini yurt dışında da pazarlıyor. Başarılı bir üç dönem geçiren QNBEYOND Hızlandırma Programı için dördüncü dönem başvuruları ise devam ediyor. Programı’nın girişimcilere sunduğu fırsatları kaçırmak istemeyen girişimciler başvurularını Şubat ayı içinde tamamlayabilecekler.


QNBEYOND mezunu 15 girişim 20 milyon dolardan fazla yatırım aldı

QNBEYOND Hızlandırma Programı’ndan mezun olan girişimlerden bugüne kadar 15 tanesi en az bir tur yatırım aldı. Toplamda 20 milyon doların üzerinde yatırım alan girişimler, beş farklı yatırım turuna Türkiye dışından da yatırımcı dahil etmeyi başardı. Ayrıca süreç içerisinde QNBEYOND Ventures da QNBEYOND mezunu beş girişime yatırım yaptı.

İlk üç dönem boyunca QNBEYOND girişimleriyle QNB Finansbank, 20 iş birliğine imza attı. İş birliklerine ek olarak Kavram Kanıtlama Çalışması (PoC) şeklinde gerçekleşen sekiz farklı proje daha mevcut. 7 girişim ise QNB Finansbank’ın Dijital Köprü platformuna dahil oldu. Ayrıca, QNB Finansbank beş başarılı girişimin müşterisi oldu.

Girişimcilere işlerini hızlandırabilmeleri için ihtiyaçlarına odaklı, özel bir program ve yatırım alma fırsatı sunan QNBEYOND, bünyesinde konusunda uzman 128 mentor ve sunduğu ürün veya servislerle öne çıkan 85 iş ortağı bulunduruyor.

QNBEYOND dördüncü dönem başvuruları ise hala devam ediyor. Şubat ayı içinde sonlanacak başvuru dönemini kaçırmamak girişimler başvurularını qnbeyond.com/basvur adresinde yapabilirler.

QNBEYOND Hızlandırma Programı 3. dönem girişimleri mezun oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)