BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringQNB Finansleasing’ten KOBİ'lere kredi----

QNB Finansleasing’ten KOBİ'lere kredi

QNB Finansleasing’ten KOBİ'lere kredi
23 Haziran 2017 - 10:26 www.finansgundem.com

Kredi Garanti Fonu ile protokol imzalayan QNB Finansleasing, sektöründe ilki gerçekleştirerek KGF kefaleti ile leasing desteği vermeye başlıyor.

QNB Finansleasing, Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği yaparak KOBİ’lere KGF destekli leasing hizmeti vermeye başlıyor. Bugüne kadar en büyük payı bankaların aldığı Kredi Garanti Fonu’nun KOBI’lerin büyümesi ve gelişimine yönelik sağladığı kefalet desteği KOBI’lerin leasing yolu ile yapacakları finansmanlarda da geçerli olacak. Yatırımları finanse etmekte önemli bir araç olan leasing sektörü Türkiye’nin büyüme ve istihdam yaratabilmesi için bundan böyle KGF ile birlikte destekleyecek.

 Üretime yönelik makine ekipmanların neredeyse tamamında yüzde 1 KDV avantajı sağlayan leasing finansmanı, KOBİ’lerin büyümesine doğrudan destek sağlıyor. KDV avantajının yanısıra diğer finansman araçlarına göre çok daha uzun vadelerde kullanılabilen leasing, KOBİ’lerin nakit akışlarını düzenlemesi ve rahatlatması açısından oldukça avantajlı bir finansman modeli olarak dikkat çekiyor.

KOBİ’ler portföyümüzün yüzde 75’i

Teminat yaratmakta güçlük yaşayan ve büyümek isteyen KOBİ’lere yönelik sağlanan Kredi Garanti Fonu kefaletinin, ülkenin ekonomik kalkınmasında önemli rol oynayacağını kaydeden QNB Finansleasing Genel Müdürü Metin Karabiber, “Üretimde önemli rol oynayan KOBİ’ler mevcut müşteri portföyümüzün yüzde 75’ini oluşturuyor. KGF’nin teminat desteği ile KOBİ’lere yıllardır KDV ve vade avantajı ile sağlanan leasing desteğini büyüterek devam ettireceğiz” dedi.

12 milyon TL’ye 120 ay vade

QNB Finansleasing, KGF ile imzaladığı protokol ile Hazine Destekli Portföy Garanti Sistemi (PGS) kapsamında KOBİ’lere12 milyon TL’ ye kadar 120 aya varan vadeler sunduğunu ifade eden Karabiber “Özellikle sektörün lokomotifi olan iş makinalarında yeni geliştirilen hızlı cevap sistemimiz ve avantajlı fiyat kampanyalarımıza bir de sıfır yönetim gideri ile KGF kefaletli leasing fırsatını eklemiş bulunuyoruz” diye konuştu.

Kredi Garanti Fonu teminatı ile KOBİ’lerin desteklenmesinin önemini vurgulayan Karabiber, son 15 yılda sektörün önemli oyuncularından olan, büyüme ve istikrarın gizli kahramanları KOBİ’lere27 yıllık leasing tecrübesi, deneyimli uzman kadrosu ve yaygın şube ağı ile sadece hızlı ve kaliteli hizmetin yanısıra, yatırım ve büyüme stratejilerine yönelik danışmanlık anlamında da destek verdiklerini söyledi. Karabiber, Kredi Garanti Fonu ile gerçekleştirilen işbirliği ile teminat yaratma güçlüğü yaşayan KOBİ’lerin finansmana erişiminin kolaylaştırılmasına da öncülük ederek bu desteklerini daha da ileriye taşıdıklarını belirtti.


KGF destekli leasing imkanından yararlanmak ya da bilgi almak isteyen KOBİ’ler www.qnbfl.com adresini ziyaret ederekQNB Finansleasing’in deneyimli leasing temsilcileri ile iletişime geçebilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)