BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank’ın İK uygulamalarına uluslararası 11 prestijli ödül ----

QNB Finansbank’ın İK uygulamalarına uluslararası 11 prestijli ödül

QNB Finansbank’ın İK uygulamalarına uluslararası 11 prestijli ödül
13 Kasım 2019 - 15:25 www.finansgundem.com

QNB Finansbank, Stevies for Great Employers (Mükkemmel İşveren) ve Brandon Hall Group Excellence Awards (Mükkemmellik Ödülleri)’da 11 dalda ödüle layık görüldü.

QNB Finansbank, Eğitim ve Gelişim Yönetimi uygulamaları ile iş dünyasının oskarları kabul edilen ve dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendiren, Stevie Great Employers ödül programında 8 ayrı kategoride ödüle layık görüldü. Tüm şube çalışanlarını kapsayan Finansçı 360 Gelişim Programı ile En İyi Öğrenme & Gelişim Stratejisi, Yetkinlik Gelişimi, Dönüşüme En İyi Öncülük Eden Program, Adaptasyon Becerisi Gelişimi kategorilerinde iki altın, üç bronz toplam beş Stevie’nin sahibi olurken; şube müdürü adayları ve yeni atanan yöneticiler için hazırlanan Şube Müdürü Gelişim Programı ile En İyi Liderlik Gelişimi Programı, Liderlik Eğitimi ve “Yönetsel Eğitim” kategorilerinde, bir altın, iki gümüş toplam üç Stevie’nin sahibi oldu. 

Yine, dünyanın dört bir yanından en iyi yönetim süreçleri ve sistemlerini uygulayan en iyi şirketlerin belirlendiği Brandon Hall Groups tarafından düzenlenen Mükemmellik Ödülleri’nde de (Excellence Awards) Finansçı 360 Gelişim Programı’yla, İş Stratejisindeki Değişimi Destekleyen En İyi Gelişim Programı kategorisinde altın, En İyi Öğrenme Sonuçları kategorisinde gümüş ve En Yenilikçi Gelişim Programı kategorisinde ise gümüş ödüllerin sahibi oldu. Ödüller, Şubat 2020’de Florida’da düzenlenecek gala gecesinde verilecek. 

Alınan ödüllerle ilgili açıklamalarda bulunan QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar başarılı bir ekiple çalıştıklarına, çalışanları müşterilerin zorlu zamanlarında onlarla birlikte yürüyecek, finansal olarak müşterilere katkı sağlayacak bir finansal danışman olarak konumlanmalarını sağlayacak bilgi ve beceriyle donatmanın önemine dikkat çekerek eğitimlere devam edeceklerini vurguladı. “Ekip olarak gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmalar kazandığımız ödüller ile çok daha anlamlı oldu. İnsan Kaynakları olarak doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi olan bu ödüllerle QNB Finansbank’ı uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettik” dedi. Akıncılar; “İK yönetimi olarak finansçıyı tanı, finansçıyı dinle yaklaşımımızı tüm iş yapış şekillerimize yansıtmaya devam edeceğiz dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)