BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank’ın Gönüllü Finansçıları ‘Gönülden Ödüller’in sahibi oldu----

QNB Finansbank’ın Gönüllü Finansçıları ‘Gönülden Ödüller’in sahibi oldu

QNB Finansbank’ın Gönüllü Finansçıları ‘Gönülden Ödüller’in sahibi oldu
14 Aralık 2020 - 11:50 www.finansgundem.com

QNB Finansbank’ın Minik Eller Büyük Hayaller kurumsal sosyal sorumluluk platformu çatısı altında gerçekleştirilen gönüllü finansçı projeleri büyük ödülün sahibi oldu.

Türkiye’de çalışan gönüllülüğünü ve projelerini teşvik etmek için Özel Sektör Gönüllüleri Derneği tarafından gerçekleştirilen Gönülden Ödüller töreni bu yıl 13. kez gerçekleştirildi. Toplam beş kategoride ödüllerin dağıtıldığı programda QNB Finansbank, “En Başarılı Gönüllülük Programı” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. QNB Finansbank’ın beşinci yılını da kutladığı Minik Eller Büyük Hayaller Platformu  çatısı altında gerçekleştirilen Gönüllü Finansçı Projeleri ile ödüle uzanan Gönüllü Finansçılar, kurumsal gönüllülük alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla büyük beğeni topladı.

Ödülün ardından konuşan QNB Finansbank İletişim ve Müşteri Deneyimi Ofisi Direktörü Armağan Engel şunları söyledi; “Türkiye’de bu alanda verilen en prestijli ödüllerden birinin sahibi olduğumuz için çok mutluyuz. Beş yıldır 3 bine yakın finansçımızın aktif olarak yer aldığı projelerin hayata geçirilmesi ve uygulanması konusunda çok büyük emeği var. Finansçılarımız, bu ödülü sonuna kadar hak ettiler. Bu ödül bizler için de finansçılarımız için de büyük bir motivasyon oldu. Gönüllü çalışmalar; topluma katkı sunmak, sürdürülebilir bir gönüllülük dürtüsü yaratmanın yanı sıra kurum aidiyetini de güçlendiren faktörler arasında yer alıyor. QNB Finansbank olarak, finansçılarımızın gönüllü çalışmalarını ve bu çalışmalardaki başarılarını desteklemeye, gönüllülüğü teşvik etmeye, topluma katkı anlayışının yaygınlaşmasını sağlamaya ve gönüllülerimizin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz.”

Gönüllü Finansçı Projeleri hakkında

QNB Finansbank kurulduğu günden bu yana toplumsal sosyal sorumluluğun bilinci ile spordan müziğe, kültür-sanattan eğitime pek çok alanda çalışmalar gerçekleştiriyor. Banka, 2015 yılında finansçıların katıldıkları anketle belirlenen çocuk temasını odağına alarak tüm kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerini bir çatı altında birleştirerek ’Minik Eller Büyük Hayaller’ platformunu hayata geçirdi. Platform, 5 yılda 2 bin 147 gönüllüsü ile 63 şehirde 530 binden fazla çocuğa ulaşmayı başardı.

Ayrıca her yıl Gönüllü Finansçılar tarafından geliştirilen projeler arasından da en az üç en çok beş projenin Gönüllü Finansçıların liderliğinde hayata geçirilmesine olanak sağlandı. 2020 yılı itibari ile 18 Gönüllü Finansçı liderliğinde gerçekleşen 18 projede, 941 finansçının da desteği ile  7 bin 233 saat çalışılarak 3 bine yakın çocuğa ulaşıldı.

Minik Eller Büyük Hayaller kurumsal sosyal sorumluluk platformu kapsamında 3 bine yakın finansçı, çocuklar ve gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için canla başla çalışıyor.

4 yıl sonra dönüyor: Ağbal ilk kez kamera karşısında!

İngiliz bankaları yeni bir destek paketine hazırlanıyor

TCMB Başkanı Ağbal bankalarla görüşecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)