BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank ve n11pro'dan iş birliği ----

QNB Finansbank ve n11pro'dan iş birliği

QNB Finansbank ve n11pro'dan iş birliği
10 Aralık 2018 - 10:50 www.finansgundem.com

QNB Finansbank ile n11pro işbirliği yaparak, işletmelerin toptan alışverişinde, e-ticarette de vadeli ödeme sistemini devreye soktu.

QNB Finansbank, işini büyütmek, kazanç sağlamak isteyen tüm firmalara ödeme ve tahsilat alanında çözümler sunmaya devam ediyor. Doğrudan Borçlandırma Sistemi sayesinde mal ve hizmet alan firmalar, n11pro bünyesinde yaptıkları alışverişler için kısa süreli finansman sağlıyor.

QNB Finansbank, n11.com’un şirketler için toptan alışveriş platformu n11pro üzerinden alım yapacak işletmelere, ‘Vadeli Ödeme’ seçeneği olan Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS)’ni sunuyor. Toptan alım-satım yapılabilen geniş kapsamlı platform n11pro sayesinde Türkiye'nin dört bir yanında küçükten büyüğe her sektörden tedarikçiye kolayca ulaşabilen firmalar, alımlarını QNB Finansbank’ın ‘Vadeli Ödeme’ seçeneği olan Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) ile yapabiliyorlar. 

QNB Finansbank’ın sunduğu bu ürün sayesinde n11pro üzerinden alınan ödemeler vade tarihinde alıcı hesabından otomatik olarak tahsil edilerek n11pro hesabına alacak olarak geçiyor. Hesapta yeterli bakiye olmaması durumunda alıcıya tahsis edilmiş Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) limiti dahilinde kredi kullandırılarak hesaptan tahsilat yapılıyor. 

QNB Finansbank’ın sunduğu ödeme kolaylıklardan biri olan Doğrudan Borçlandırma Sistemi sayesinde mal ve hizmet alan firmalar, n11pro bünyesinde yaptıkları alışverişler için kısa süreli finansman sağlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)