BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank salgın karşı sıkı önlemler aldı----

QNB Finansbank salgın karşı sıkı önlemler aldı

QNB Finansbank salgın karşı sıkı önlemler aldı
19 Mart 2020 - 17:13 www.finansgundem.com

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 (Korona Virüs) salgını nedeniyle konu yurt dışında gündem olmaya başladığından bu yana önlem olarak birçok uygulama başlattık.

QNB Finansbank olarak önceliğimiz ve amacımız çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve ailelerimizin sağlığıdır. Bankamız süreçlerinin de kesintisiz devam edebilmesi amacıyla hem sağlık hem de sürdürülebilirlik açısından aldığımız önlemleri sizlerle paylaşıyoruz. 

İş sürekliliği ve koordinasyonunu sağlamak için çalışmalarımızı gelişmelere göre güncelliyoruz.

Tüm çalışanlarımızı hastalıktan korunma yolları, hijyen çalışmaları konusunda bilgilendirme metinleri ile düzenli olarak bilgilendirdik. E-eğitim ile çalışanlarımızı bu konuda bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Genel Müdürlük, bölge, şubelerimiz ve tüm hizmet binalarımızda hijyen çalışmaları belirli periyodlarda düzenli olarak yapılıyor. Her lokasyonumuza el dezenfektanları gönderdik.

Tüm ATM’lerimizin temizlik işlemlerinde dezenfektan kullanımına başladık. Ayrıca hastane, havalimanı, otogar ve yoğun kullanılan lokasyonlardaki ATM’lerimizin temizlik sıklığını artırdık.

İlk yönlendirmelerden itibaren acil veya zaruri sebepler dışında, yurt dışına iş için çıkışları durdurduk. Ayrıca çalışanlarımızın yurt dışı seyahatleri, eğitim, seminer vb. kapsamındaki ziyaretlerini de iptal ettik. 

Yurt dışına zorunlu olarak seyahat eden çalışanlarımızın da dönüş tarihinden itibaren 14 gün boyunca işe dönmemelerini sağlıyoruz. Ailelerini de bu şekilde yönlendiriyoruz.

Hamile ve kronik rahatsızlığı olan çalışanlarımıza idari izin verdik, çocuğu olan ve bakacak kimse olmadığı için izin isteyen çalışanlarımıza taleplerine göre iş akışı bağlantılı izin veriyoruz, gerekli kolaylıkları sağlıyoruz.

Eğitimlerimizi erteledik, bu sürede gerekli toplantıları uzaktan bağlantı ile yapma kararı aldık.

Şubelerimizde eldiven ve maske kullanımını, hijyen kurallarına uygun olmak üzere sağlıyoruz.

Aynı anda yoğunluğun olduğu lokasyonlarda önlemler alıyoruz: yemekhaneler ve ortak alanların faaliyetleri kontrollü yapılıyor, spor merkezi faaliyetlerini ise bir süre durdurduk.

Hazırlanan risk planlamaları çerçevesinde çalışanlarımızın gerektiğinde farklı yerlerde iş süreçlerini etkilemeden gerçekleştirebilmesi için gereken teknolojik altyapı ve uygulamaları devreye aldık ve sistemin işlerliğini sağlıyoruz. 

Şubelerimizin lobi alanına kontrollü sayıda müşteri alarak işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

Bu süreçte müşterilerimizi ATM’ye yönlendirme ve alternatif kanallarımız; Cep Şubesi, İnternet Şubesi ve Çağrı Merkezlerini kullanma konusunda teşvik ediyoruz. Ayrıca ATM’lerimizden kartınızla ve karekod ile günlük para çekme limitlerimizi müşterilerimizin işlem kolaylığı için geçici olarak 5.000 TL’ye yükselttik.

Bankacılık hizmetlerinin sorumluluğumuz gereği hiçbir kesintiye uğramaması için gereken düzenlemeleri ve planlamaları yaptık. Sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)