BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank en iyi e-Fatura servis sağlayıcılarından  ----

QNB Finansbank en iyi e-Fatura servis sağlayıcılarından  

QNB Finansbank en iyi e-Fatura servis sağlayıcılarından  
25 Ocak 2021 - 11:06 www.finansgundem.com

QNB eFinans 2020’nin de en iyi e-Fatura servis sağlayıcılarından biri oldu 

QNB Finansbank’ın iştiraki olarak, ticareti ve bankacılığı dijitalleştirme, e-Dönüşümü finansal hayata entegre etme hedefiyle çalışmalarına devam eden QNB eFinans, CIO Applications tarafından, ikinci kez Avrupa’daki en iyi 10 e-Fatura çözüm sağlayıcısından biri oldu. 2019 yılında da aynı başarıyı yakalayan QNB eFinans 2020’de bu konudaki iddiasını sürdürdü.

QNB eFinans ERP bağımsız altyapısı ile en büyük kurumsal firmalardan KOBİ’lere kadar yüksek hizmet kalitesi ve yenilikçi çözümler sunan bir fintech olarak, iki yıl üst üste Avrupa’nın En İyi e-Fatura Çözüm Sağlayıcılarından biri oldu. Silikon Vadisi’nde yayınlanan ve alanında en önemli dergilerden biri olarak kabul edilen CIO Applications tarafından verilen bu ödüle Türkiye’den yalnızca QNB eFinans sahip.

Anlık çalışan, çoklu sistem ve kullanıcı altyapısıyla 68 binden fazla müşterisine hizmet veren QNB eFinans; e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Serbest Meslek Makbuzu (e-SMM), e-Müstahsil Makbuzu (e-MM) gibi e-Dönüşüm ürünleri ve bu ürünlere katma değerli ürün ve hizmetler sunuyor. Avrupa e-Fatura Hizmet Sağlayıcıları Birliği’nin (EESPA) ilk Türk üyesi de olan şirket, QNB Finansbank’la birlikte hayata geçirdiği Dijital Köprü platformuyla da KOBİ’lerin dijitalleşme sürecini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için KOBİ’lere inovatif çözümler sunuyor.

İki yıldır üst üste kazanılan bu ödülle ilgili konuşan QNB eFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım şunları söyledi: “QNB eFinans olarak, biz, ticari ve finansal hayatta kullanılan dokümanları dijitalleştirerek firmalara daha hızlı, daha verimli ve daha doğru çözümlerle hizmet verme hedefiyle yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada bu hedefimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. 2013 yılından bu yana sektörde pek çok ilki hayata geçirdik. İnovatif yaklaşımımızla e-Ticaret’te kapıda ödemeye yönelik çözümler hatta ürünlerimizle yine e-Ticaret’te paketleme süreçlerini dahi etkileyen geliştirmeler ve iş birlikleri yaptık. Yakın zamanda QNB Finansbank ile başlattığımız Dijital Köprü projesi ile de KOBİ’lerin dijitalleşmesinde önemli bir rol oynuyoruz. ERP bağımsız altyapımız sayesinde isteyen her firmaya sıfır ek yazılım maliyetiyle, kolayca çalışabilecekleri sistemlerimiz ve uçtan uca uzaktan desteğimiz ile güvenlik seviyemizden ödün vermeden hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Yıldırım; “İnovatif ürünlerin ve kaliteli hizmet üretmenin önemli olduğu bilinciyle hareket ediyoruz ve bu yaklaşımımızın dünyanın farklı yerlerinde bile fark edilerek ödüllendirilmesi bizlere büyük mutluluk verdi” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)