BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporQ7 İstanbul'a geldi----

Q7 İstanbul'a geldi

Q7 İstanbul'a geldi
21 Temmuz 2015 - 19:55 www.finansgundem.com

Portekizli yıldız, İstanbul Atatürk Havaalanı'na iniş yaptı. Quaresma'yı coşkulu bir taraftar grubu karşıladı

Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna katmak için İstanbul'a getirdiği Ricardo Quaresma Atatürk Havaalanı'na iniş yaptı. Lizbon'dan gelen Portekizli futbolcu için çok sayıda Beşiktaş taraftarı havaalanında toplandı. Suruç'taki patlama nedeniyle Çarşı Grubu'nun "Quaresma'nın havaalanı karşılaması iptal edilmiştir" duyurusuna rağmen yüzlerce taraftar alana akın etti.

Bireysel hareket eden siyah-beyazlı taraftarlar, Çarşı'nın resmi Twitter hesabından dün yapılan "Suruç'ta yaşanan katliamda yitirdiğimiz vatandaşlarımızın acıları yüreğimizi yakmıştır. Quaresma'nın havaalanı karşılaması iptal edilmiştir" açıklamasına rağmen alanı doldurdu ve Quaresma'yı tezahüratlarla karşıladı.

Yüzlerce Beşiktaş taraftarı Atatürk Havaalanı'nı "Gelsin artık Quaresma" "Alemin kralı geliyor" sesleriyle inletti. Quaresma, 22 Temmuz Çarşamba günü sabah 09.00’da ise Fulya’da bulunan Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçecek.

Q7 KAP'TA!

Beşiktaş Kulübü, Ricardo Quaresma ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Ricardo Quaresma'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Porto ile görüşmelere başlanmıştır."

Son iki sezonda Al Ahli ve Porto'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu,  2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında da siyah-beyazlı takımda oynamıştı.

Quaresma'dan Türkçe mesaj

Beşiktaş Kulübü'nün twitter hesabından Quaresma'nın, siyah-beyazlı taraftarla yönelik mesajı paylaşıldı. Portekizli futbolcu mesajında "Merhaba Beşiktaş, ben geldim" ifadelerini kullandı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)