BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPYD'nin Afrin'e saldırı girişimi son anda önlendi----

PYD'nin Afrin'e saldırı girişimi son anda önlendi

PYD'nin Afrin'e saldırı girişimi son anda önlendi
25 Temmuz 2018 - 08:15 www.finansgundem.com

PYD'li teröristlerin hazırladığı bombalı araç, MİT, TSK ve ÖSO güçlerinin operasyonuyla ele geçirildi

Suriye'nin Azez şehrinde, PYD'li teröristler tarafından Afrin'de patlatılmak üzere hazırlanan bir bombalı araç; MİT, TSK ve Özgür Suriye Ordusu'na ait güvenlik güçleri tarafından düzenlenen ortak operasyonla ele geçirildi. 

Habertürk'ten Çetiner Çetin'in haberine göre; istihbarat timlerinin takibinde olan teröristlerin hazırladıkları bombalı araç, Münbiç bölgesinden Fırat Kalkanı Harekat Alanı'na sokulmaya çalışıldı. Ve buradan Afrin'e gönderilmesi planlandığı ifade edildi.

TSK nin Afrin'i ele geçirmesinden sonra bölgeyi istikrarsızlığa uğratmak isteyen PYD /PKK mensuplarının Afrin'e yönelik eylem arayışlarının devam ettiği bildirilmekte.

AracIn ele geçirilmesi akabinde bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildiği, aracın gizli bölmelerine çok sayıda plastik patlayıcı yerleştirilerek etkisinin artırılması için mayın ve tüp ile kuvvetlendirildiği, patlaması halinde geniş çaplı hasar verebileceği aktarıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)