BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPYD eski başkanına suikast----

PYD eski başkanına suikast

PYD eski başkanına suikast
30 Temmuz 2013 - 12:25 www.finansgundem.com

Suriye'nin PKK uzantısı olarak bilinen PYD'nin eski eş başkanlarından İsa Huso suikast sonucu öldü

PKK'nın Suriye'deki uzantısı olarak bilinen PYD'nin eski eş başkanlarından ve Kamışlı kentinde Kürt Yüksek Konseyi üyesi İsa Huso bombalı suikast sonucu yaşamını yitirdi.
Mardin'in Nusaybin ilçesinin karşısına düşen Suriye'nin Kamışlı kentinde Kürt Yüksek Konseyi Diplomasi Komitesi üyesi İsa Huso'ya yönelik bombalı suikast düzenlendi. Huso, Korniş mahallesindeki evinden çıkarak aracıyla işe gitmek isterken araçta meydana gelen patlamada yaşamını yitirdi. Olayda bir kadın da hafif yaralandı. Görgü tanıkları, suikastın aracın ön kısmına yerleştirilen tahrip gücü yüksek bomba ile gerçekleştirildiği, patlamanın araç birkaç metre ilerledikten sonra meydana geldiğini söylediler.
Aynı zamanda Halk Meclisi Başkanlık Divanı üyesi olan İsa Huso, Kamışlı'nın en eski ve etkili kişisi olarak tanınıyor. Huso'nun PYD eş başkanlığı yaptığı da biliniyor. Huso'ya yapılan suikastin kim tarafından yapıldığı öğrenilemezken, Resulayn ve Kamışlı kentinde zaman zaman PYD güçleri ile El Nusra güçleri çatışmalar yaşanmış her iki taraftan çok sayıda kişi yaşamını yitirmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)