BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPwC Türkiye’ye üç yeni ortak----

PwC Türkiye’ye üç yeni ortak

PwC Türkiye’ye üç yeni ortak
24 Temmuz 2017 - 13:57 www.finansgundem.com

36 yıldır hizmet verdiği her alanda öncü olan PwC Türkiye, üç yeni şirket ortağı ile gücüne güç katmaya devam ediyor. 1 Temmuz 2017’de PwC Türkiye’nin şirket ortaklarının sayısı 49’a ulaştı

Hizmet verdiği alanlarda lider konumunu sürdüren PwC Türkiye’nin üç yeni ortağı açıklandı. Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri’nden Işıl Uysun, Bağımsız Denetim Hizmetleri’nden Salim Alyanak ve Sertu Talı PwC’nin küresel düzeyde uyguladığı kriterleri yerine getirerek 1 Temmuz 2017 itibarıyla şirket ortaklığına kabul edildiler.

PwC Türkiye Başkanı Halûk Yalçın, PwC Türkiye’nin yakaladığı istikrarlı büyüme ve potansiyeli ile PwC’nin küresel organizasyonu içinde adından başarı ile söz ettirdiğini söyleyerek şu değerlendirmede bulundu:

“Yeni şirket ortaklarımız, PwC Türkiye olarak yakaladığımız istikrarlı büyümenin somut bir göstergesi. Türk iş dünyasının bize olan güveni ile yeni kazanımlara imza atarken başarımızı PwC çatısı altında yetişmiş yeni şirket ortaklarımızla kutlamaktan büyük bir gurur duyuyoruz.
Ülkemiz ekonomik olarak gerçek potansiyelini açığa çıkarma yolunda çok önemli bir dönemin içerisinde. PwC Türkiye olarak 36 yıldır olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimize en kaliteli hizmetleri sunmaya ve ülkemiz için; koşulsuz, karşılıksız, değer yaratmak üzere var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni şirket ortaklarımız da yetenekleri ve bugüne kadar edindikleri derin deneyimleri ile şirketimize güç, Türkiye’mize değer katacaklar…”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)