BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'le müzakere imkansız dedi, Rusya'dan yanıt gecikmedi----

Putin'le müzakere imkansız dedi, Rusya'dan yanıt gecikmedi

Putin'le müzakere imkansız dedi, Rusya'dan yanıt gecikmedi
06 Ekim 2022 - 17:47 www.finansgundem.com

Moskova'da düzenlediği basın toplantısında konuşan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin, Putin ile müzakerelerin imkansızlığına dair imzaladığı kararnameyi "çıkmaz yol" olarak değerlendirdi.

Vladimir Zelenskiy'nin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile savaşı müzakere etmenin 'imkansız' olduğuna dair kararname imzaladığını söyleyen Mariya Zaharova, "Bu, Zelenskiy'nin çıkmaz yolu. Müzakerelerden hiçbir zaman vazgeçmedik. Pozisyonumuzu açıkça dile getirdik. Ancak Kiev ve Batı, ilgisiz olduğunu göstererek bundan vazgeçti. Anlaşılan, onlar sahada zafer kazanmak istedi ve hedeflerimizden vazgeçeceğimizi umdu" ifadelerini kullandı.

Bu kararnamenin Batı'nın emriyle imzalandığına değinen Zaharova, Batı'nın Ukrayna'ya silah sevkiyatına karşın güvenlikle ilgili tehditlere karşı koyacaklarını vurguladı.

'Bu, çok ciddi ve tehlikelidir'

Ukrayna'nın NATO'ya hızlandırılmış katılım için başvuruda bulunduğuna işaret eden Zaharova, bu kararın, ABD ile müttefiklerini zor durumda bıraktığını bildirdi.

Zaharova, "Herkes, bu durumda NATO'nun 5. maddesini kullanılması gerekebileceğini anlıyor. Bu da NATO'yu mesele tarafı yapabilir. Bu, çok ciddi ve tehlikelidir" dedi.

Zaharova: Japonya Rusya'nın güvenliğini tehdit ediyor

ABD, Japonya ve Güney Kore'nin Japonya Denizi'ndeki tatbikatını değerlendiren Zaharova, tatbikatın Rus sınırlarına yakın bölgelerde düzenlendiğine dikkati çekti.

Zaharova, "Japonya'nın bu tür eylemlerini, Asya Pasifik bölgesinde ülkemizin güvenliğine doğrudan tehdit olarak kabul ediyoruz" diye konuştu.

Zelenskiy: Herson bölgesinde sadece bugün 3 yerleşim yeri kurtarıldı

Zelenskiy: İşgalciyi tüm topraklarımızdan kovmamız an meselesi

Zelenskiy'nin eşi, Türkiye'de Azov Tugayı'nın komutanları ile görüştü

Zelenskiy: Hangi Musk'ı daha çok seviyorsunuz?

Zelenskiy'den 'Liman' şehri açıklaması: Bayrağımız her yerde olacak

Zelenskiy'den Ukrayna'nın doğusunda başlattıkları harekata ilişkin açıklama

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)