BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin’in villasına harcanan 3.2 milyar dolar çöp oldu----

Putin’in villasına harcanan 3.2 milyar dolar çöp oldu

Putin’in villasına harcanan 3.2 milyar dolar çöp oldu
22 Mayıs 2023 - 12:40 www.finansgundem.com

Rusya lideri Vladimir Putin için Finlandiya'da inşa edilen villanın terk edildiği, villaya harcanan 3,2 milyar doların, Rus liderin balık tutmakla ilgilenmediği ortaya çıkınca çöpe gittiği belirtildi.

Yakın bir arkadaşının, Ukrayna'nın işgaliyle Batı'nın art arda gelen yaptırımlarına maruz kalan Rusya lideri Vladimir Putin için Finlandiya'nın Saimaa Gölü kıyısındaki bir balıkçı kasabasında inşa ettirdiği lüks villa için harcanan para ve çabalar boşa gitti.

Sözcü'de yer alan habere göre, içinde şarap mahzeni, bilardo odası, havuz, sauna ve 8 ayrı banyonun olduğu üç katlı villanın inşaatının, Putin'in Finlandiya’daki balıkçılığa meraklı olmadığının anlaşılması üzerine yarım kaldığı belirtildi.

Businnes Insider'ın Rus basınına dayandırdığı haberde, “Vladimir Putin'in milyar dolarlık villası Finlandiya'da onu bekliyor ama muhtemelen burayı asla kullanmayacak” ifadelerini kullandı.

Villanın inşaat planını ele geçiren Rus The Insider sitesinden muhabir Sergey Kanev, kapısı açık kalan lüks konutu gezerek inşaat malzemeleriyle dolu odaları görüntüledi. Habere göre maaşları düzenli ödenmeyen Finlandiyalı işçiler de villadaki işleri yarım bıraktı, bazıları ise Putin için yapılan evin inşaatında çalışmak istemedi.

ALICI BULUNAMIYOR

Villayı yaptıran kişinin, Putin'in Leningrad Devlet Üniversitesi'nden yakın arkadaşı olan ve Rus liderin kuzeniyle evli Viktor Kemarin olduğu öne sürüldü. Rusya'nın en büyük hidroelektrik şirketinin başında olan Kemarin'in Rus liderle daha fazla vakit geçirmek için villayı inşa ettirdiği, inşaat ve güvenliğe binlerce dolar harcadığı kaydedildi.

Doğa sporlarına meraklı Putin'in Finlandiya'daki balıkçılıkla ilgilenmediğini öğrenince Kemarin'in plandan vazgeçtiğini aktaran gazete, inşaatı yarım kalan villaya alıcı bulunamadığını da bildirdi.

ABD Putin’in sığınağını deşifre etti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)