BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'in kızı inşaat işine girdi----

Putin'in kızı inşaat işine girdi

Putin'in kızı inşaat işine girdi
26 Temmuz 2019 - 09:58 www.finansgundem.com

Putin'in kızı olduğu iddia edilen Mariya Vorontsova, Rusya'daki 40 milyar ruble (633 milyon dolar) yatırımlı büyük bir sağlık kompleksi projesine ortak oldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in medyada görünmeyen iki kızından biri ile yeni bir iddia Rusya basınında da yer buldu. BBC Rusça Servisi, Putin'in kızı olduğu belirtilen Mariya Vorontsova'nın büyük çaplı bir inşaat projesinin ortakları arasında yer aldığını yazdı.

SPARK-İnterfaks ajansına dayandırılan habere göre, Vorontsova, Rusya sağlık sektöründeki en büyük özel sektör yatırım projesine ortak oldu.

Leningrad ilinde kanser tedavisinde yeni metotların uygulanacağı, 40 milyar ruble (633 milyon dolar) yatırımlı büyük bir sağlık kompleksi projesini yürüten Novaya Meditsinskaya Kompaniya (Nomeko) adlı şirketin ortakları arasında Vorontsova'nın da olduğu belirtildi.

Dünyadaki en gelişmiş sağlık merkezlerinden biri olması planlanan kompleksin inşası için 30,4 hektar büyüklüğünde arazi arayışının sürdüğü yazıldı.

Vorontsova'nın Putin'in kızı olduğu iddiasını ilk kez Rus haber portalı The New Times gündeme getirmişti.

Rus ve dünya basını çeşitli zamanlarda Vladimir Putin'in kızları oldukları iddia edilen Mariya Vorontsova ve Yekaterina Tihonova hakkında haberler gündeme getirmiş, Putin'in sözcüsü Dmitri Peskov ise iddiaları "Bu yayınlarda gerçeklik payı gülünç denecek kadar az" sözleriyle yanıtlamıştı.

Putin de Vorontsova ve Tihonova'nın kızları olduğu yönündeki soruları yanıtlamamış, hiçbir akrabasının ticaret ya da politikayla uğraşmadığını söylemişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)