BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin’in kızı boşanma kararı aldı----

Putin’in kızı boşanma kararı aldı

Putin’in kızı boşanma kararı aldı
23 Mart 2022 - 09:20 www.finansgundem.com

Putin'in en büyük kızı Dr. Maria Vorontsova, Hollandalı iş insanı eşi Jorrit Faassen'den ayrılma kararı aldı.

İngiliz medyasında yer alan haberlerde 36 yaşındaki Vorontsova’nın Hollandalı iş insanı eşinden ayrılma kararı aldığı belirtildi. St. Petersburg’da ülke dışından gelecek varlıklı hastalar için bir tıp merkezi açma planı olan Vorontsova’nın bu planı savaş dolayısıyla iptal ettiği ortaya çıktı.

Şeyhleri bölgeye çekme planına savaş engeli

Çocuklarda nadir görülen genetik hastalıklar konusunda bir uzman olan Vorontskova’nın özellikle Orta Doğu’dan zenginleri çekmeye çalışacağı kaydedilirken savaşın büyük bir engel oluşturduğu belirtildi.

Rusya’dan kaçan araştırmacı gazeteci Sergey Kanev, Vorontsova’nın Hollandalı girişimci Jorrit Faassen ile ayrılığının detaylarını da paylaştı. Kanev, “Putin, büyük kızına kötülük yaptı çünkü Ukrayna ile savaşa girmesi batı yaptırımlarını tetikledi. Kızının mega projesi sayesinde Avrupa’dan ve Körfez ülkelerinden zenginleri ve şeyhleri bölgeye çekme planı vardı. Fakat şu an savaş dolayısıyla kimse gelmeyecek” dedi.

“Putin aslında bir dede”

Öte yandan Insider isimli medya platformunu yöneten Roman Dobrokhotov da, Vorontsova’nın Faassen’den ayrıldığını açıkladı. Ayrılığın savaştan önce olduğunu öne süren Dobrokhotov, çiftin çocuklarını da olduğunu aktararak, “Putin açıklamasa da aslında bir dede” dedi.
Faassen’in ise uzun süre Rusya’daki Gazprombank-Invest ve Stroytransgaz’da çalıştığı belirtildi. Maria’nın büyükannesinin soyadını kullandığı da belirtilirken, Rusya Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Ulusal Endokrinoloji Tıp Araştırma Merkezi’nde görev aldığı da kaydedildi.

Putin’den yaptırım çıkışı: Yıllardır süren tehditlerin devamı!

 

Putin'i ölüm korkusu sardı:1000 çalışanını kovdu

 

Putin güne 12.00'da başlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)