BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'i küplere bindirecek hamle: Ukrayna’ya yeni silah!----

Putin'i küplere bindirecek hamle: Ukrayna’ya yeni silah!

Putin'i küplere bindirecek hamle: Ukrayna’ya yeni silah!
27 Nisan 2022 - 10:54 www.finansgundem.com

Almanya'nın tank desteğinden sonra İngiltere de Suriye ve Libya'da kullanılan gemisavar füzeleri Ukrayna'ya sevk etmeyi amaçladığı öğrenildi.


ABD ile birlikte Ukrayna'ya en fazla silah gönderen ülkeler arasında başı çeken İngiltere, Stormer zırhlı araçlarından sonra bir diğer dikkat çeken adım atıyor.

İngiltere Silahlı Kuvvetler Bakanı James Heappey, milletvekillerine Ukrayna'ya birkaç hafta içinde Brimstone gemisavar füzeleri gönderileceğini söyledi. Kiev yönetimi, uzun menzilli kara füzeleri talebinde bulunuyordu ve İngiltere söz konusu istek üzerine Brimstone'ları yola çıkarıyor.

Hızlı hareket eden kara ve deniz hedefleri için tasarlanan füzeler, uçaklardan ateşleniyor. BBC, Brimstone'ların Suriye ve Libya'da da kullanıldığını hatırlatıyor.

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, ülkesinin ya da diğer Batılı güçlerin Ukrayna'ya savaş uçağı göndermesi gerektiğini söyledi.

İngiltere'nin Savunma Bakanı Ben Wallace, Salı günü Ukrayna'da 15 bin Rus askerinin öldürüldüğünü, 530'u tank olmak üzere 2 binden fazla zırhlı aracın da yok edildiğini söylemişti. İngiliz istihbaratına göre, düşürülen Rus savaş uçağı ve helikopteri sayısı ise 60.

İngiltere Savunma Bakanlığı, bugün yayınladığı bilgi notunda Ukrayna silahlı kuvvetlerinin hava sahasının çoğunluğunda halen kontrolü sürdürdüğünü bildirdi.

Silahlı Kuvvetler Bakanı Heappey, Ukrayna'nın İngiltere'nin gönderdiği silahları kullanarak Rus topraklarındaki hedefleri vurmasının meşru olduğunu söyledi.

İşgalin başından bu yana İngiltere'ye diş bileyen Moskova ise, İngiliz bakanı Ukrayna'yı Rus topraklarına saldırması için provoke etmekle suçladı.

Almanya'dan Ukrayna’ya silah sevkiyatına onay

 

Rheinmetall, Ukrayna’ya ağır silah ihracatı için hükümetten onay istedi!

 

Çekya'nın tank yardımının ardından Ukrayna'ya S-300 desteği!

 

NATO Ukrayna'ya uçaksavar ve tanksavar sağlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)