BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'e BM'den soğuk duş!----

Putin'e BM'den soğuk duş!

Putin'e BM'den soğuk duş!
20 Şubat 2016 - 11:40 www.finansgundem.com

Türkiye’nin Suriye’ye kara operasyonu düzenleme ihtimalini ileri sürerek, BM Güvenlik Konseyi’ne başvuran Rusya istediğini alamadı

BM Güvenlik Konseyi'nin Suriye toplantısı öncesi ABD'nin BM Büyükelçisi Samantha Power, gazetecilerin "Rusya'nın Türkiye'yi eleştiren karar tasarısının geleceği var mı" sorusuna kesin bir dille, "Hayır. Rusya, sunduğu bu karar tasarısıyla dünyayı oyalıyor" şeklinde karşılık verdi.

Fransa'nın BM Büyükelçisi François Delattre de "Karar tasarısının bir geleceği yok. Rusya'nın yaptığı tehlikeli bir tırmandırmadır" dedi.

BMGK'nın şubat ayı dönem başkanı Venezuella'nın daimi temsilcisi Rafael Ramirez Carreno ise toplantı ardından yaptığı açıklamada, üye ülkelerle istişarelerde bulunup tasarı üzerinde konuştuklarını belirterek, "Şu an bir anlaşma yok. Yarın (bugün) belki bu konuda bir toplantı olabilir" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)