BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiPutin'den Rus ekonomisi için 'büyüme' tahmini----

Putin'den Rus ekonomisi için 'büyüme' tahmini

Putin'den Rus ekonomisi için 'büyüme' tahmini
07 Haziran 2023 - 15:12 www.finansgundem.com

Rusya’nın bu yılki GSYH büyüme tahminini açıklaya Putin, GSYH’deki büyümenin bu yıl yüzde 1 ila 2 bandında olacağının tahmin edildiğini belirtti.

Kremlin resmi internet sayfasında yayınlanan ve yakın zamanda düzenlenecek St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu’nun katılımcıları, organizatörleri ve konuklarına yönelik karşılama mesajında GSYH’deki büyümenin bu yıl yüzde 1 ila 2 bandında olacağının tahmin edildiğine değinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkedeki istihdamın iyileştirilmesinin gerekli olduğuna dikkat çekerek, işgücü piyasasının düzenlenmesinin Rusya’nın önceliklerinden biri olarak adlandırdı.

Gazetemru'da yer alan habere göre, XXVI St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu’nun katılımcılarına hitap eden Rus lider, mesajında, “Önceliklerimiz arasında işgücü piyasasının canlandırılması var. Burada yalın üretim teknolojilerinin getirilmesi, işletmelerin modernize edilmesi için devlet ve iş çevreleri arasında yakın ortaklıklara ve güçlü etkileşime ihtiyaç var. Tabii ki sisteme ince ayar yapmak gerekecek. Personelin eğitimi ve yeniden eğitilmesi, ulusal istihdamın iyileştirilmesi için temel gereklilikler arasında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu (SPIEF) 14-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek.

Ruslar paralarını sistem dışına çıkarıyor

 

Rusya'nın bütçe açığı daraldı

 

Rusya bütçe açığı için fondan altın ve yuan satıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)