BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin’den polislere aşırıcılığa sert karşı koyma çağrısı----

Putin’den polislere aşırıcılığa sert karşı koyma çağrısı

Putin’den polislere aşırıcılığa sert karşı koyma çağrısı
11 Kasım 2019 - 03:53 www.finansgundem.com

Rusya lideri Putin, İçişleri Bakanlığı çalışanlarına terörizme, aşırıcılığa ve Rus toplumunu bölme girişimlerine sert bir şekilde karşı koyma çağrısında bulundu.

Rusya polis teşkilatı çalışanlarının gününü kutlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, polislere terörizme, aşırıcılığa ve Rus toplumunu bölme girişimlerine sert bir şekilde karşı koyma çağrısında bulundu.

Polis teşkilatı çalışanlarına hitap eden Putin, “Göreviniz, terörizme ve aşırıcılığa, nefret ekme, çok uluslu ve çok dinli toplumumuzu bölme girişimlerine sert bir şekilde karşı koymaktır. Sürekli önleyici çalışmalar, sivil toplum ve Rusya'nın geleneksel din temsilcileri ile dürüst ve doğrudan bir diyalog önemli” diye konuştu.

Yolsuzluk, organize suçlar ve uyuşturucu kaçakçılığı ile kararlı ve azimli eylemlerin de önemine dikkat çeken Putin, “Çalışmanızın başlıca, kilit ve belirleyici ilkesinin insana, haklarına ve sorumluluklarına, özgürlüklerine saygı olacağına inanıyorum” vurgusunu yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)