BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den Navalni sorusuna şok yanıt: Eğer isteseydim ölmüştü----

Putin'den Navalni sorusuna şok yanıt: Eğer isteseydim ölmüştü

Putin'den Navalni sorusuna şok yanıt: Eğer isteseydim ölmüştü
18 Aralık 2020 - 04:31 www.finansgundem.com

Yıllık maraton haber konferansında video görüşmesi yapan Rusya lideri, muhalif lider Navalni'yi zehirlediği haberlerine ilişkin soruya gülerek yanıt verdi: Eğer isteseydim ölmüştü



Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin'in muhalefet lideri Navalni'yi zehirlediği iddialarına gülerek verdiği cevap, konferansta buz gibi bir havanın esmesine sebep oldu.

Vladimir Putin, Kremlin'in muhalefet lideri Aleksey Navalni'yi zehirlediği haberlerine ilişkin soruya gülerek cevap verdi ve "Ölmesini isteseydim, şimdiye ölmüştü" dedi.

Bugün yıllık maraton haber konferansında video görüşmesi yapan Rus lider, ABD istihbarat teşkilatlarını iddiaları körüklemekle suçladı.

Putin'in yorumları, Alman kaynaklarının, Ağustos ayındaki ilk saldırıdan sağ kurtulduktan sonra Rusya'nın Navalny'yi Novichok sinir gazıyla ikinci kez öldürmeye çalıştığını iddia etmesinin ardından geldi.

Navalni, 20 Ağustos'ta Rusya'da bir iç hat uçuşu sırasında hastalandı ve iki gün sonra tedavi için komadayken Almanya'ya uçtu.

Almanya, Fransa ve İsveç'teki laboratuvarlar ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından yapılan testler, Sovyet döneminden kalma bir Novichok sinir gazına maruz kaldığını ortaya koydu.

Rus yetkililer zehirlenmeye karıştığı yönündeki suçlamaları şiddetle reddettiler.

Pazartesi günü, araştırma grubu Bellingcat ve Rus yayın organı The Insider, Rusya'nın yerel güvenlik kurumu FSB'den çalışanların Navalni'yi 2017'den beri yaptığı geziler sırasında takip ettiklerini iddia eden bir rapor yayınladı.

Putin, raporun yayınlanmasından sonraki ilk yorumunda, yeni raporun, (yazarlarının ABD veya başka herhangi bir Batı istihbarat servisiyle herhangi bir bağlantıyı reddetmesine rağmen) ABD casus teşkilatları tarafından sağlanan verilere dayandığını söyledi.

Putin'den flaş Erdoğan açıklaması

 

Ölümden dönen Rus muhalif Navalni hızla iyileşiyor

 

Almanya: Fransa ve İsveç Navalni’nin zehirlendiğini doğruladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)