BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPutin'den kadın gazeteciye cinsiyetçi tepki!----

Putin'den kadın gazeteciye cinsiyetçi tepki!

Putin'den kadın gazeteciye cinsiyetçi tepki!
16 Ekim 2021 - 20:27 www.finansgundem.com

Avrupa'ya gaz tedarikinden bahseden Putin, "Güzel bir kadın. Anlaşılması çok zor bir şey mi söyledim?" diyerek ABD'li gazeteciye cinsiyetçi tepkide bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın Avrupa ile olan gaz krizi hakkında soru soran Amerikalı bir gazeteciye sinirlenerek, "Güzel bir kadın. Anlaşılması çok zor bir şey mi söyledim?" dedi.

Business Insider'ın haberine göre, Moskova'da düzenlenen Rus Enerji Haftasına katılan Putin, Rusya'nın fiyatları yükseltmek amacıyla Avrupa'dan gaz tedarikini durdurduğuna dair iddialar üzerine açıklama yaptı. 

CNBC muhabiri Hadley Gamble, panelde fiyatları artırmak için Rusya'nın Avrupa'ya gaz tedarikini durdurduğu yönündeki haberler konusunda Putin'e soru sordu. Vladimir Putin ise, "Güzel bir kadın, güzel. Ben ona bir şey söylüyorum ve o tamamen farklı bir şey söylüyor. Sanki ne dediğimi duymamış gibi" dedi. 

Putin'in yanıtının kendisini şaşırttığını ifade eden Gamble, Rusya'nın enerji arzını artırmak için neden bu kadar zamana ihtiyacı olduğunu bilmek istediğini belirtti.

Yaşananların ardından Gamble, Putin arkasında yürüdüğü bir fotoğrafı Twitter hesabından paylaşarak, "Güç yürüyüşü" yorumunu yaptı.

Batılı yetkililer son zamanlarda Putin'i ABD ve Avrupa'daki yüksek gaz fiyatlarını ülkesi lehine kullanma suçluyor.

‘Putin'den korunmak için’ duvar inşa ediyorlar!

İran ile Çin’den nükleer görüşme!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)